NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken


Variant:
  • NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
  • NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken

Pris
125 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299626

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
" Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK Trendline silikonfodral: modellerad efter kvinnliga bröst under amning
För våra små finns det många spännande äventyr att upptäcka dag efter dag. Nappen är en pålitlig vän som ger ditt barn trygghet och lugnar ner det. Oavsett om din lilla störs av konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar, kommer det bekanta och instinktiva sugande på nappen snabbt att slappna av honom. För att optimera denna feel-good-faktor ytterligare har uppfinnaren av den ortodontiska nappen NUK gjort Originalformen ännu bättre. Det är modellerat på det kvinnliga bröstet vid amning, vilket passar perfekt i munnen när ditt barn suger på det. Det speciella med denna napp: den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänder och käkar. Den platta sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om plats för den naturliga sugrörelsen. NUK Dummies anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför av spädbarn särskilt snabbt *. Så de ger avkoppling för dig och ditt barn.

Rekommenderas av experter: NUK-nappar lugnar som aldrig förr
Eftersom vi är särskilt bekymrade över den övergripande hälsosamma utvecklingen av ditt barn, vi vill att varje NUK-baby ska ha en napp som ligger nära naturen och lämpar sig för käken. Genom att vidareutveckla den ortodontiskt korrekta NUK Original-formen i enlighet med de senaste medicinska fynden, lugnar NUK-nappen bättre än någonsin tidigare, för på grund av den välbekanta formen accepterar även ammande barn denna napp väl. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-napp inte stör amning *. Så det ger lite tid för avkoppling och lugn även för nyfödda mammor.
Dessutom orsakar NUK-nappar inte tand- och käftjusteringar. Detta säkerställs av den smala, platta och tunna sugdelen. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken och ger tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. Ytterligare en anledning till att NUK-nappare uppskattas och rekommenderas av barnmorskor, barnläkare och ortodontister.
Testresultaten talar också tydligt för napp: 100% ** av de undersökta ortodontisterna bekräftade att NUK-nappar inte orsakar felanpassning av käft eller tänder, 95% * av barnen accepterar NUK-nappen, 90% * av mödrarna rekommenderar det och 92% * av ammande mödrar bekräftar att NUK-nappen inte stör amningen.

* Oberoende marknadsundersökning, 307 mammor, Tyskland 2017
** Oberoende marknadsundersökning, 50 tandreglering, 50 barnläkare och 50 barnmorskor (representativt urval), Tyskland 2017

För hållbarhets skull: NUK-napp med återanvändningsbar förpackning
Vi lägger stor vikt vid hållbarhet. Vi vill ge dig möjlighet att fortsätta använda vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att hålla ditt barns favoritkamrat rent och torrt.

Den perfekta nappen för alla små Disney-fans : NUK Disney Winnie the Pooh Trendline silikonfodral
Trendline-napp från NUK Disney ""Winnie the Pooh"" -kollektionen kommer med vackra motiv av Disney-karaktären Winnie the Pooh och hans vänner och inspirerar alla små Disney-fans. . Den anatomiskt formade munplattan med platt knapp undviker tryckpunkter i benägen och lateral position, vilket gör nappen idealisk för att somna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Det är fritt från skadliga ämnen, koktåligt, luktfritt, transparent och har en slät yta.

Alla NUK-nappar har NUK Air System. Genom en ventil kan luften komma ut från sugdelen. Detta håller det mjukt och smidigt och lindrar käken.

produktdetaljer:
  • Anatomiskt formad munplatta med platt knapp för att undvika tryckpunkter i benägen och lateral position - perfekt för att somna
  • Tunn och smal spenhals - minskar trycket på käken och tänderna
  • Platt sugdel och slät undersida - för mer utrymme för den naturliga sugrörelsen
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri, 4 stycken per förpackning,
  • Lämplig från 0-6 månader.
  • Motiv i unik design

"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
5
100 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 90
 
4 Stjärnor
| 10
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
125 kr