NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken


Variant:
  • NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh, Storlek 1, från födseln, 4 stycken
  • NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken

Pris
119 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299628

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken
Texten har översatts automatiskt.
" Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design s. Vid sidan av sin honungskruka, Tigger och Eeyore följer honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap övervinner Winnie the Pooh och hans vänner alla spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK Trendline-silikonsnappen: modellerad efter det kvinnliga bröstet under amning
Dag efter dag har våra små många spännande äventyr att upptäcka. Nappen är en pålitlig vän som ger ditt barn en känsla av trygghet och lugnar honom eller henne. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har bekymrat din lilla, kommer den bekanta och instinktiva sugningen på nappen snabbt att slappna av honom igen. För att ytterligare optimera denna må bra faktor har NUK, uppfinnaren av den käftvänliga napp, gjort den ursprungliga formen ännu bättre. Det är modellerat på det kvinnliga bröstet vid amning, vilket passar perfekt i munnen när ditt barn suger på det. Det som är speciellt med denna napp är att den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänderna och käken. Den platta sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om plats för den naturliga sugrörelsen. NUK Nappar anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför särskilt snabbt av spädbarn *. Så de garanterar avslappning för ditt barn och för dig.

Rekommenderas av experter: NUK Soothers lugnar bättre än någonsin tidigare
Eftersom din barns hälsosamma helhetsutveckling är särskilt viktig för oss, vi vill att varje NUK-baby ska ha en napp som ligger nära naturen och lämpar sig för käken. Tack vare den vidare utvecklingen av den käftvänliga NUK Original-formen enligt de senaste medicinska fynden är NUK-nappen mer lugnande än någonsin tidigare, eftersom den välbekanta formen gör att även ammande barn accepterar denna napp väl. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-nappen inte stör amning *. Det betyder att även nya mammor kan slappna av och vila en stund.
Vad mer, NUK-nappar orsakar inte någon feljustering av tänderna eller käken. Den smala, platta och tunna sugdelen säkerställer detta. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken och ger tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. Ytterligare en anledning till att NUK-nappar uppskattas och rekommenderas av barnmorskor, barnläkare och ortodontister.
Testresultaten talar också tydligt för napp: till exempel 100% ** av de undersökta ortodontisterna bekräftar att NUK-nappar inte orsakar eventuella feljusteringar i käken eller tänderna, 95% * av barnen accepterar NUK-napp, 90% * av mödrarna rekommenderar det och 92% * av ammande mödrar bekräftar att NUK-nappen inte försämrar amning.

* Oberoende marknadsundersökning, 307 mammor, Tyskland 2017
** Oberoende marknadsundersökning, 50 tandläkare, 50 barnläkare och 50 barnmorskor (representativt utvalda), Tyskland 2017.

För hållbarhetens skull: NUK Soother med återanvändningsbar förpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge dig möjligheten att använda vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda ditt barns favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser.

Den perfekta nappen för alla små Disney-fans: NUK Disney Winnie the Pooh Trendline Silicone-napp
Trendline-nappen från NUK Disney ""Winnie the Pooh"" -kollektionen kommer med vackra motiv av Disney-karaktären Winnie the Pooh och hans vänner och kommer att glädja varje liten Disney-fan. Den anatomiskt formade munplattan med platt knapp undviker tryckpunkter i dummy- och sidoläge, vilket gör nappen idealisk för att somna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta.

Alla NUK-nappar har NUK Air System. En ventil låter luften komma ut från sugdelen. Detta håller det snyggt och mjukt och smidigt och lindrar trycket på käken.

Produktdetaljer:
  • Anatomiskt formad munplatta med platt knapp för att förhindra tryckpunkter i benägen och sidoposition - perfekt för att somna
  • Tunn och smal spenhals - minskar trycket på käken och tänderna
  • Platt sugdel och slät botten - för mer utrymme för naturlig sugrörelse
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri, 4 stycken
  • Lämplig från 0 - 6 månader.
  • Motiv i unik design

"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken
5
100 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 90
 
4 Stjärnor
| 10
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken
NUK Napp Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stycken
119 kr