NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st

NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st


Variant:
  • NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st
  • NUK Napp Sig nature Night, Girl Gr.1, 4 st

Pris
126 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A306803

NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st
Texten har översatts automatiskt.
NUK-napp med ljuseffekt
NUK Light-up-nappar hjälper barnet att hitta vägen till drömmarnas land. Tack vare ett självlysande material som är säkert för spädbarn avger de en mjuk glöd i mörkret, vilket gör det snabbt och enkelt att hitta dem på natten.
NUK Sig nature Napp: Formad av naturen. Med kärleksdesign t. Titta på det lilla ansiktet! Det omisskännliga uttrycket när ditt barn ammar sitt medfödda behov av att suga. NUK Sig-naturmutterns svar på detta naturliga behov är den helt naturliga NUK-formen. Originalet. Den är modellerad efter en bröstvårta under amning. Således främjar det hälsosam oral utveckling. Detta beror på att det har bevisats att naturlig sugning inte bara är för att äta mat utan också hjälper till att utveckla viktiga färdigheter som att svälja, tugga och slutligen tala. NUK-nappen är så platt, tunn och smal att den passar perfekt i den lilla munnen och ger tillräckligt med utrymme för tungan att göra naturliga sugrörelser. Noggrannheten i denna form känns igen av 100% av tandregleringarna, som bekräftar att NUK-nappar inte orsakar feljustering av tänder eller käftar. *
Den populära NUK-nappen njuter nu av en underbar ny design: den ger den berömda hjärtformade munbarnet ännu mer flytande, mjukare former och gör den charmiga lilla ringen uppdaterad när det gäller mode. För en ny klassiker som gör att detta lilla ansikte ser ännu sötare ut.

* Oberoende marknadsundersökning, 50 ortodontister, 50 barnläkare, 50 barnmorskor Tyskland 2017.

För hållbarhets skull: NUK Napp med återanvändningsförpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge föräldrarna möjlighet att använda vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser. Den är också lämplig för hygienisk rengöring i mikrovågsugnen.

Produktdetaljer:
  • Mest käftvänliga NUK-klassic-sugdel någonsin - för barnets hälsosamma helhetsutveckling
  • Hjärt- Format munbarn med ännu mer flytande, mjukare former - med ring med upplyst effekt
  • Tunn och smal spenhals - minskar trycket på käken och tänderna
  • Platt sugdel och slät botten - för mer utrymme för naturlig sugrörelse
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri
  • 4 stycken
  • Material: Silikon

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st
5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st
NUK Napp Sig nature Night, Pojke storlek 1, 4 st
126 kr