Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln

Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln


Variant:
  • NUK Sensitive Full silikon Napp 0-6 månader, 2 st.
  • Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln

Pris
152 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A288699

Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln
Texten har översatts automatiskt.
NUK-känslig napp: använd skonsam mot våra nära och kära.
När din lilla är född, till och med den färskaste, mjuka babyhuden är hur känslig. Avvisning av NUK Sensitive utvecklat Senstive soother för basisk babyutrustning. Denna napp är tillverkad av 100% extra mjuk silikon och är möjliga möjliga skonsam mot känslig babyhud. Tack vare sin flexibilitet och svagt kröktaform, ligger det nästan som en andra hud mot det lilla ansiktet. Dessutom är näsan inte täckt och bättre andas det inte svårt för din älskade.

NUK-känsliga napp finns i olika färger. Utformning Silikon-nappen är färsk och mångsidig, så att respektive version ser bra ut med alla kläder. Den utrymmesbesparande förpackningen fungerar också som praktisk transportlåda och kan också användas för hygienisk beredning i mikrovågsugn. Nappen är lämplig för barn i nyfödd ålder upp till små upptäcktsresande på 18 månader. Så din älskade börjar gör försiktigt i deras spännande liv!

NUK Napp: Naturen som vår tidigare bild

E första livets början är det bästa spännande för ditt lilla är det NUK som är viktigt till ditt barn som kan hitta bekvämligheter och kan utvecklas obehindrad hela tiden. Den speciella formen av NUK-napp ger en bra måttfaktor: den sugande delen är inte bara den mjuk utan liknar också mammas bröst vid amning. Formen stöder den naturliga sugande rörelsen, som spelar en viktig roll inte bara tiger för att äta utan också för att lära sig. Under den här instinktiva processen koordinerar spädbarn många muskler och tränar dem samtidigt. De använda dessa muskler senare för att svälja, tugga och prata ordentligt.

När din älskade växer kontinuerligt växer också käftarna och gommen stadigt. NUK Sensitive soother finns i två storlekar, så att den kan säljas efter barnets ålder under respektive tillväxtfas. Tack vare syn sin form, storlek och material anpassar sig den extra mjuka sugande del av lugnen bekvämt till barnets mun och lämnar tillräckligt med utrymme för sugande rörelse såväl som tungan och tänderna. Detta minskar riskerar för felanpassning av tänder eller käkar. Experter är också övertygade om 90% av de barnläkare som undersökts i NUK: s vägnar skulle rekommendera denna ortodontiskt korrekta lugn från NUK Weiterempfehlen *. > Förpackningens närhet är mycket NUK viktigt för oss. skulle NUK vilja ge NUK-föräldrar möjlighet att fortsätta använda förpackningar efter att ha paketet upp istället för att ta bort det. Varje NUK-napp kommer i en stabil återanvändbar transportlåda. Detta håller respektive lugnare ren och betal skydd - en idealisk lösning för att skydda barnets käraste kamrater från smuts och fukt, speciell när du är ute och går.

produktinformation:
  • 100% extra mjuk silikon, viktig mil
  • Design: Grön / blå
  • Storlek: Storlek 1 (0 - 6 månader)
  • Lämplig för nyfödda
  • Original NUK-form som liknar det kvinnliga bröstet
  • Extra mjuk sugande del för att minska riskerar för missförändringar i tänderna och käkena
  • Fri från BPA
  • 4 delar
  • Finns i olika färger

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln
4.5
27 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 19
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln
Nuk Napp full Känslig silikonstorlek 1grön / blå 4 delar från födseln
152 kr