NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos

NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos


Pris
295 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329419

EAN: 4008600406228

NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos
Texten har översatts automatiskt.
NUK Mini Trainer Cup med ergonomiska handtag, inklusive lock, för barn från 6 månader och äldre.
NUK Mini Trainer Cup gör övergången från flaska till kopp enklare för ditt barn. Den mjuka pipen är särskilt skonsam mot gommen och tandköttet. De ergonomiskt formade handtagen gör det också möjligt för ditt barn att hålla koppen utan ansträngning med hela handen eller fingrarna. Och för att se till att det inte blir något spill är NUK Trainer Cup naturligtvis 100 % läckagesäker.

' NUK Mini Magic Cup med 360° drickkant, inklusive lock, för barn från 6 månader och äldre
Med NUK Mini Magic Cup kan även de minsta dricka som vuxna - från en extra liten kopp och från alla sidor. Den "magiska" skillnaden: NUK Mini Magic Cup kan inte läcka eftersom en silikonskiva förseglar toppen inuti. Att dricka är fortfarande en barnlek: ditt barn behöver bara suga lite på kanten av koppen. Och för att ditt barn ska kunna koncentrera sig helt på att lära sig dricka har koppen ergonomiska handtag som även de minsta händerna kan greppa och hålla utan ansträngning.

NUK Dricksrand, för barn från 12 månader och uppåt
NUK drickkanten uppmuntrar till att dricka från en öppen kopp och är lämplig för barn från 12 månader. Den här dricksringen kan kombineras med andra NUK -muggar från Evolution Cup-sortimentet.

NUK Evolution Koppar - rätt kopp för varje utvecklingsstadium
Att lära sig dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och en verklig utmaning när det gäller tålamod och skicklighet. Därför har vi utvecklat NUK Evolution Cups - dryckesmuggar med olika dricktillsatser som växer med ditt barn. Tack vare de många kombinationsmöjligheterna finns det en kopp för varje utvecklingsstadium. Varje tillbehör är utformat för att passa olika stadier av inlärning och kan enkelt bytas ut i takt med att barnets färdigheter ökar. Dessutom är alla dricktillbehör 100 % läckagesäkra. På så sätt får ditt barn alltid det stöd som det behöver vid den aktuella tidpunkten och behåller det roliga med att lära sig dricka.

Produktdetaljer:
 • Ålder: Från 6 månader
 • Design : Mint
 • Fyllningsmängd: 160 ml
 • Extra liten och praktisk - uppmuntrar till självständigt drickande
 • Dricktillbehör kan kombineras flexibelt
 • Läcksäker tack vare en silikonskiva
 • Material: Polypropen (PP)
 • Fri från BPA
Leveransens omfattning:
 • 1x NUK Mini Trainer Cup
 • 1x NUK Mini Magic Cup
 • 1x NUK dricksfälg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
72 kr
(144 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos
5
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 21
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos
NUK Mini Cups 3in1 från 6 månader mint/turkos
295 kr