10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
NUK Flaskvärmare Thermo Express Plus
Pris
661 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A203903

EAN: 4008600229322

NUK Flaskvärmare Thermo Express Plus
Flaskvärmare är en av de många apparater som gör livet enklare för föräldrar, eftersom den ger mjölken och senare barnmaten rätt temperatur. temperatur. Om ditt barn får flaskmat bör du inte vara utan flaskvärmare. flaskvärmare: Kontrollera termometern och kyla ner den för varma flaskan. och kylning av den för varma flaskan under kallt vatten hör till det förflutna. Med hjälp av uppvärmningsprocessen värmer NUK Thermo Express Plus flaskvärmaren upp barnmaten och värmer barnmaten snabbt och skonsamt till idealisk temperatur.

Innan de köper bör föräldrarna fundera på i vilka situationer som En värmare för barnmat kommer att behövas. Om du reser mycket med bil, Thermo Express Plus är perfekt: den kan också användas i bilen och kan användas i och kan tas i bruk direkt med hjälp av lämplig adapter - NUK NUK lägger stor vikt vid okomplicerad drift. NUK Thermo Express Plus flaskvärmaren är mycket lätt att använda: Den erforderliga mängden vatten mäts upp i mätbägaren, fylls i flaskan eller burken i flaskvärmaren med hjälp av korgen. flaskvärmare med hjälp av korgen. Välj driftläget "Home" eller "Auto" - ett tryck på knappen och Ett enkelt tryck på knappen och Thermo Express Plus kommer att försiktigt och snabbt till rätt temperatur på bara 90 sekunder* med hjälp av ånga.

. temperatur.

Den utrymmessnåla och lätta NUK Thermo Express Plus erbjuder maximal säkerhet. säkerhet. Den har ett överhettningsskydd och stängs av automatiskt efter uppvärmning. automatiskt efter uppvärmning - vilket också skyddar miljön. Den separata fungerar som en burkhållare, vilket gör det enkelt att placera nappflaskor och Babyflaskor och burkar kan enkelt placeras i och tas bort från apparaten. Denna gör det enkelt att rengöra flaskvärmaren.

Produktinformation:
  • Värmer barnmat extra snabbt och skonsamt med ånga på bara 90 sekunder*
  • Inkluderar biladapterkabel för bekväm och flexibel uppvärmning i farten
  • Lätt att använda med indikatorlampa under uppvärmningsfasen -. stängs av automatiskt när den är klar
  • .
  • Växla enkelt mellan hemmet och bilen med en enda knapp
  • . växel
  • Lämplig för alla kommersiellt tillgängliga burkar och flaskor
  • .
  • *Från rumstemperatur till dricktemperatur - vid uppvärmning av 120 ml vätska i en en 240 ml-flaska i driftläget Home
  • .

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Flaskvärmare Thermo Express Plus
4.5
73 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 52
 
4 Stjärnor
| 17
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Flaskvärmare Thermo Express Plus
NUK Flaskvärmare Thermo Express Plus
661 kr