NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt

NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt


Pris
167 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347286

EAN: 4008600367574

NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt
Texten har översatts automatiskt.
NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur Control : Den välbekanta känslan som ditt barn älskar
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det inte att NUK Nature Sense glasflaska med temperatur Control ger ditt barn en dryckeskänsla precis som vid mammas bröst. Det är vad mer än 90 % av bebisarna "berättar" för oss.* Inte med ord, utan genom att lätt acceptera NUK Nature Sense och genom att enkelt kunna växla mellan amning och flaskmatning. Ett oumbärligt hjälpmedel för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammas bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen NUK Nature Sense har till exempel flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen i Nature Sense är en kopia av denna speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.

Baby helt enkelt vid rätt temperatur - NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur för babyflaskor Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur Control visar med ett ögonkast när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.

Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

Rätt napp för varje barn
Spenen finns med tre olika dricköppningar (S, M och L). Beroende på ditt barns individuella sugförmåga ger de olika varianterna av drickhål ett optimalt dricksflöde.
NUK Nature Sense - för en naturlig dryckeskänsla som vid mammas bröst.

Produktdetaljer:
  • Design : vit
  • Påfyllningsmängd: 240 ml
  • Babyflaska av borosilikatglas
  • Silikonventilsnapp i storlek M, nu ännu mjukare (för medelhög drickhastighet)
  • Med temperaturindikator Control
  • Bredt, flexibelt läppstöd och extra mjuk zon
  • I vikbar låda med visningsfönster
  • Lämplig för formel
  • Anti-Colic Air System
*Oberoende marknadsundersökning Tyskland 2016

NUK Babyflaskorna uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14350.

Obs: Läs noga igenom varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformation och artikel-/ LOT-nummer för senare användning.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt
NUK Flaska Nature Sense av glas, 240 ml i vitt
167 kr