Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Flaska Kiddy Kopp Disney Frozen Princess, 300 ml
Tillfälligt slutsåld

NUK Flaska Kiddy Kopp Disney Frozen Princess, 300 mlPris
108 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A320727

EAN: 4008600401469

NUK Flaska Kiddy Kopp Disney Frozen Princess, 300 ml
Texten har översatts automatiskt.
Unik NUK Samling - Disney Frozen Edition
Isdrottningen Elsa och hennes syster Anna från Disneyfilmen "Isdrottningen" pryder kollektionen NUK . Snögubben Olaf är också med på festen. De kärleksfulla motiven i den begränsade upplagan av Disney Frozen kommer att förtrolla unga och gamla fans och följa dem i deras spännande vardag.

NUK Kiddy Cup: tål små tänder
Så snart barnen får sina första små tänder älskar de att använda dem! NUK Kiddy Cup har därför en dricksutgång av robust plast (polypropylen). Den tål små tänder och är särskilt hållbar. NUK Kiddy Cup rymmer 300 ml för den stora törsten och dess midjesträckta form gör det lätt för små barnhänder att greppa och hålla den.

Den läckagesäkra och smidiga ventilen kan enkelt tas loss från drickinsatsen för okomplicerad och grundlig rengöring. Tack vare den flexibla anslutningen till dricksinsatsen kan den garanterat inte tappas bort. Muggen och dess enskilda delar kan rengöras i diskmaskin.

Kiddy Cup är kompatibel med alla produkter i systemet NUK First Choice . Den kan enkelt monteras med alla andra dricktillbehör på First Choice och växer på så sätt med ditt barns förmåga.

NUK Cups uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14350.
Läs noga igenom varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformationen och artikel-/lotnummer för senare användning. NUK Koppar och dricktillbehör kan endast kombineras med respektive produktsortiment.

Produktdetaljer:
  • Innehåller 300 ml vätska
  • 100 % drickglädje för barn från 12 månader
  • \tTut av robust hårdplast (PP) som klarar små tänder
  • \tLäcksäker och smidig specialventil för enkel drickning
  • \tMuggen är tillverkad av extra lätt och motståndskraftigt material (PP), BPA-fri, med praktisk klämma.
  • \tKompatibel med NUK First Choice flasktillbehör
  • Begränsad upplaga

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Flaska Kiddy Kopp Disney Frozen Princess, 300 ml
5
40 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 36
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare