2:a Advent RABATTKODER 🕯
2:a Advent RABATTKODER 🕯
Endast idag:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Dricksflaska Nature Sense 150 ml i vitt, 2 st.
Tillfälligt slutsåld

NUK Dricksflaska Nature Sense 150 ml i vitt, 2 st.Pris
187 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318612

NUK Dricksflaska Nature Sense 150 ml i vitt, 2 st.
Texten har översatts automatiskt.
NUK Nature Sense-flaska med temperaturindikator Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. När ditt barn blir en liten barnunge stöder NUK Nature Sense-matflaska med temperatur Control en smidig övergång från bröst eller flaska till att dricka självständigt.

NUK Nature Sense dryckesflaska med temperatur Control visar med en blick när rätt dricktemperatur har uppnåtts och ger dig säkerhet om att drycken inte är för varm. Om drycken är för varm blir den annars blå indikatorn vit. Det är bäst att vätskan har kroppstemperatur (37 °C = medelblått).
Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Kontrollera temperaturen igen innan du ger drycken till ditt barn.

NUK Nature Sense-flaska: För en försiktig övergång till självständigt drickande
Flaskan NUK Nature Sense är särskilt lämplig för spädbarn som tidigare ammades och som nu långsamt behöver börja dricka självständigt utan att behöva ge upp den välbekanta känslan av att dricka från mammas bröst. Flaskans extra breda och mjuka silikonmunstycke (20 % bredare än konventionella munstycken) ger ditt barn en naturlig drickkänsla så snart den är påsatt. Den innovativa Anti-Colic-ventilen gör det dessutom möjligt att dricka som i bröstet utan att sätta sig och förhindrar därmed att barnet sväljer luft. De läckagesäkra dricköppningarna garanterar säker och spillfri transport, så att drickkoppen också blir en trogen följeslagare när du är ute och reser. De mjuka, ergonomiska handtagen, som gör det lätt för ditt barn att ta tag i flaskan, och den halkfria basen, som ger ett säkert stöd, är båda till hjälp när du lär dig att dricka. Flaskan NUK Nature Sense i mjuka färger är tillverkad av högkvalitativ, hållbar polypropen och kan kombineras fritt med artiklarna i sortimentet NUK Nature Sense.

Produktdetaljer:
  • \tExtra mjukt och brett läppstöd av silikon ger barnet en naturlig drickkänsla redan när flaskan sätts på.
  • \t NUK Temperatur Control : Indikatorn säkerställer att barnet inte dricker ur flaskan när det är för varmt. Om drycken är för varm blir den blå indikatorn vit.
  • \tInnovativ anti-colic-ventil gör det möjligt att dricka bröstliknande utan att tappa och förhindrar att luft sväljs.
  • Med mjuka, ergonomiska handtag för enkelt grepp
  • \t2 x flaska av högkvalitativ polypropylen (PP), 150 ml, BPA-fri

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
81 kr
(162 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare