NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 ml

NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 mlPris
169 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347264

EAN: 4008600377504

NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 ml
Texten har översatts automatiskt.
En strimma av hopp varje kväll
Pssst... Låt mamma och pappa sova... Det är en stor bedrift när ditt barn lär sig att dricka självständigt! Särskilt på natten... De nya NUK Kiddy kopparna med ljuseffekt gör detta utvecklingssteg så mycket enklare. För ditt barn och för dig! Eftersom den lyser i mörkret är det mycket lätt att hitta koppen. Medan mamma och pappa sover vidare. Placera helt enkelt NUK Kiddy Cup med glöd i mörkret-effekt under en lampa eller i solljuset. Det speciella materialet lagrar energin och avger den som ett mjukt sken. Hela natten.* Precis som alla NUK -koppar är NUK Kiddy -koppar med glödande effekt också läckagesäkra, så att allt i sängen förblir torrt och mysigt. Och naturligtvis finns det en mängd olika förtrollande färger och motiv - särskilt design t för drömmande nätter.

NUK Kiddy Cup: tål små tänder
Så snart ditt barn får sina första små tänder älskar det att använda dem! NUK Kiddy Cup har därför en dricksutgång av robust plast (polypropylen). Den tål små tänder och är särskilt hållbar. NUK Kiddy Cup rymmer 300 ml för den stora törsten och dess midjesträckta form gör det lätt för små barnhänder att greppa och hålla den. Den smidiga ventilen kan enkelt tas loss från dricksinsatsen för att göra en okomplicerad och grundlig rengöring. Tack vare den flexibla anslutningen till dricksinsatsen kan den garanterat inte tappas bort. Muggen och dess enskilda delar kan rengöras i diskmaskin.

Kiddy Cup är kompatibel med alla produkter i systemet NUK First Choice . Den kan enkelt monteras med alla andra dricktillbehör på First Choice och växer på så sätt med ditt barns förmåga.

Produktdetaljer:
 • Design : rosa
 • Kvantitet : 1 stycke
 • Påfyllningsmängd: 300 ml
 • NUK Kiddy Cup - 100 % drickglädje
 • För barn från 12 månader
 • Drickmunstycket av robust hårdplast (PP) tål små tänder
 • Läcksäker och smidig specialventil för enkel drickning
 • Kupan är tillverkad av lätt och robust polypropen (PP).
 • Kompatibel med NUK First Choice flasktillbehör
 • Clipring med ljuseffekt för att fästa på väska eller byxor
 • BPA-fri
 • Ergonomiskt formad
NUK Cups uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14350.

*Ljusande effekt i upp till 8 timmar

Obs: Läs noga igenom varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformationen och artikel-/lotnummer för senare användning. NUK Koppar och dricktillbehör kan endast kombineras med respektive produktsortiment.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
80 kr
(160 kr / 1l)
Pris
59 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 ml
5
42 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 35
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 ml
NUK Dricksflaska Kiddy Cup Glow in the Dark i rosa, 300 ml
169 kr