15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
Kopiera rabattkod:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint

NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint


Pris
92 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311398

EAN: 4008600387183

NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint
Texten har översatts automatiskt.
Det här är roligt! Äntligen finns det något som gör det roligt att dricka vatten. NUK Junior Cup med kameleon-effekt kommer att glädja ditt barn eftersom motivet på koppen ändrar färg. Svårt att tro! Ditt barn kommer att tycka om att dricka mer och kommer att sträcka sig efter koppen om och om igen. Ännu mer otroligt!
De temperaturkänsliga områdena på ytan av NUK Junior Cup with Chameleon Effect reagerar på värme. Genom att bara hålla i och gnugga med sina varma händer kan ditt barn ändra färgerna på designen. Genom att göra drickandet till en lekfull upplevelse förbättras barnets drickbeteende på ett mycket naturligt och glatt sätt.

Självklart är NUK -muggarna med kameleoneffekt också läckagesäkra och har många andra praktiska extrafunktioner, beroende på vilken mugg du väljer. Kameleon-effekten finns på en mängd olika koppar på NUK . Lämplig för barn från 12 månader och uppåt, upp till åldersgruppen 24+ månader.

De står på egna ben, de leker runt, pratar, äter och dricker själva... de förändringar som sker under de första två åren är inget annat än mirakulösa.
Det är därför inte konstigt att "flaskorna" också förändras: NUK Junior Cup har utvecklats speciellt för rörliga och aktiva barn från 18 månader. När du är törstig under leken kan du enkelt öppna och stänga den läckagesäkra, mjuka push-pull-tunnan av transparent silikon. NUK Junior Cup är tillverkad av ultralätt, extremt robust material (PP) så att den inte väger för mycket när du är ute och reser, vilket gör den idealisk för lek och sport i alla väder. Junior Cup är kompatibel med alla andra artiklar NUK First Choice . Den kompletterar det beprövade sortimentet NUK First Choice med en lösning för de aktiva barnens stora törst.

För de stora äventyrarna: NUK Junior Cup - mobil och aktiv, upptäck världen på dina egna fötter.

Produktdetaljer:
  • Genom att försiktigt gnugga eller använda varm vätska ändrar den interaktiva koppens design färg.
  • Läcksäker, mjuk tryck- och dragutgång av transparent silikon
  • Med skyddshuvud och praktisk klämma för att fästa på väska eller byxor
  • Muggen är tillverkad av lätt och robust material (PP)
  • Påfyllningskapacitet: 300 ml
  • BPA-fri
  • Kompatibel med NUK First Choice flasktillbehör

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint
4.5
56 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 38
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint
NUK Dricksflaska Junior Kopp, Color Change , mint
92 kr