NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått


Pris
226 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301092

EAN: 4008600373957

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått
Texten har översatts automatiskt.
"NUK Mini Magic Cup Night och NUK Free style Night Silikon nappar samordnade i en attraktiv uppsättning.

NUK Mini Magic Cup Night - Natten har en ny stjärna
NUK Mini Magic Cup Night gör det möjligt för även de allra yngsta att dricka som de vuxna. 360 ° dricksfälg uppmuntrar och tränar dricka från alla håll - nästan som en vanlig kopp. Den ""magiska"" skillnaden: koppen kan inte läcka, eftersom en silikonskiva förseglar fästet på insidan. Att dricka är fortfarande barnlek: Ditt barn behöver bara suga på koppens kant. Koppen är också extra liten och praktisk. Tack vare de ergonomiska handtagen kan även små fingrar och händer hålla det enkelt. Och för att se till att NUK Mini Magic Cup Night förblir ren och säker överallt, skyddar ett extra lock det och eftersom det lyser i mörkret är det lätt att hitta koppen. Medan mamma och pappa fortsätter att sova. Placera helt enkelt NUK Mini Magic Cup med ljuseffekt under en lampa eller i solljuset. Det speciella materialet lagrar energin och släpper ut den som en mjuk glöd. Hela natten. *
* Ljuseffekt upp till 8 timmar.

NUK Free style Night - NUK Napp med ljuseffekt
NUK Upplysta nappar hjälper spädbarn att hitta sin väg lätt till drömmarnas land. Tack vare ett lysande material som är ofarligt för spädbarn, utstrålar de en mjuk glöd i mörkret och kan därmed hittas snabbt och enkelt på natten. NUK Free Style Night Pacifiers är inte bara övertygande på grund av deras kärleksfullt designade motiv. Denna napp är också särskilt skonsam mot barnets känsliga hud tack vare sina stora ventilationsöppningar och mindre kontaktyta. Nappens platta knapp har en integrerad, diskret ring och är lätt att förstå även för de minsta händerna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta. Alla NUK-nappar har NUK Air System. Luften kan fly från sugdelen genom en ventil. Detta håller det snyggt och mjukt och lindrar käken.

produktinformation:
  • 360 ° dricksfälg
  • ergonomiska handtag
  • BPA-fri
  • tätande silikonskiva
  • flaska: från 6 månader
  • fyllningsmängd: 160 ml
  • Schuller: 6 -18 månader
  • Presentlåda med fönster
Leveransomfattning:
  • 1 x Mini Magic Cup Night med ljuseffekt upp till 8 timmar *.
  • 1 x Fri stil Night Silikon napp med knapp med ljuseffekttim Dark
* synlig i mörka omgivningar. Ljusets varaktighet varierar beroende på färg."

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
78 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått
NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Set i blått
226 kr