NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått


Variant:
 • NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått
 • NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Girl i lila

Pris
169 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301121

EAN: 4008600372615

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått
Texten har översatts automatiskt.
" Natten har en ny stjärna
Shhh ... Låt mamma och pappa sova ... Vilken stor framgång när ditt barn lär sig att dricka själv! Speciellt på natten ... De nya NUK Mini Magic Cups med ljuseffekt gör detta utvecklingssteg så mycket lättare. För din bebis och för dig! Eftersom den lyser i mörkret är det väldigt lätt att hitta koppen. Medan mamma och pappa fortsätter att sova. Placera helt enkelt NUK Mini Magic Cup med ljuseffekt under en lampa eller i solljus. Det speciella materialet lagrar energin och släpper ut den igen som en mjuk glöd. Hela natten. * Precis som varje NUK-kopp är NUK Mini Magic-koppar med ljuseffekt läckagesäkra så att allt i sängen förblir torrt och gosigt. Och de erbjuder naturligtvis en mängd förtrollande färger och motiv - speciellt design t för drömlika nätter.
* Ljuseffekt upp till 8 timmar.

Lära sig att dricka inom räckhåll
Med NUK Mini Magic Cup kan även de minsta barnen dricka som de vuxna. 360 ° dricksfältet uppmuntrar och tränar att dricka från alla håll - nästan som en vanlig kopp. Den ""magiska"" skillnaden: koppen kan inte läcka, eftersom en silikonskiva förseglar fästet på insidan. Att dricka är fortfarande barnlek: Ditt barn behöver bara suga på koppens kant. Koppen är också extra liten och praktisk. Tack vare de ergonomiska handtagen kan även små fingrar och händer hålla det enkelt. Och så att NUK Mini Magic Cup förblir ren och säker överallt, skyddar den ett extra lock.

NUK Mini Magic Cup - dricker som vuxna, särskilt för de små
Koppen är tillverkad av ett högkvalitativt och robust material och är 100% BPA-fritt. Den består av endast ett fåtal enskilda delar som kan demonteras och monteras på nolltid. Alla delar är enkla och effektiva att rengöra.

NUK Evolution Cups - rätt kopp för varje utvecklingsstadie Att lära sig att dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och är en verklig utmaning av tålamod och skicklighet. Av den anledningen har vi utvecklat NUK Evolution Cups - drickskoppar, i två storlekar och med olika dricksfästen, som växer med ditt barn. Varje kopp är utformad för att passa in i en annan inlärningsfas och kan enkelt ändras när ditt barns förmågor ökar. På det här sättet får ditt barn alltid det stöd han eller hon behöver då och det roliga med att lära sig att dricka.

produktinformation:
 • 360 ° dricksfälg
 • ergonomiska handtag
 • BPA-fri
 • tätande silikonskiva
 • flaska: från 6 månader
 • fyllningsmängd: 160 ml
 • Schuller: 6-18 månader
 • Present låda med fönster
Leveransomfång:
 • 1 x Mini Magic Cup Night med ljuseffekt upp till 8 timmar *.
* synlig i mörka omgivningar. Ljusets varaktighet varierar beroende på färg."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått
5
38 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 31
 
4 Stjärnor
| 7
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått
NUK Drickflaska Mini Magic Glow in the Dark Boy i blått
169 kr