NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos

NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos


Variant:
 • NUK Cups Esslernset BOY
 • NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos
 • NUK Cups Ätesset från 6 månader rosa/lila

Pris
229 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A329425

EAN: 4008600406273

NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos
Texten har översatts automatiskt.
Från bröst eller flaska till första gröt och vidare till familjemat - det som låter så enkelt är ofta en riktig utmaning för ditt barn och dig! För att göra det lättare för ditt barn att lära sig att äta och dricka självständigt finns det en rad produkter på NUK med genomtänkta former och användbara funktioner. I NUK setet för att lära sig äta kombineras några av dessa i en praktisk kombination för barn från 6 månader. Och för att se till att familjebordet inte går miste om det roliga inspirerar uppsättningen med färgaccenter och söta motiv.

NUK Trainer Cup: Det är enkelt att lära sig dricka
NUK Trainer Cup gör övergången från flaska till kopp enklare för spädbarn. Den mjuka pipen är särskilt skonsam mot gommen och tandköttet. De ergonomiskt formade handtagen gör det också möjligt för ditt barn att hålla koppen utan ansträngning med hela handen eller fingrarna. Och för att se till att det inte blir något spill är NUK Trainer Cup naturligtvis 100 % läckagesäker.
Ett extra lock säkerställer också en ren och säker transport av koppen.

Easy Learning matskål med sugkopp och två lock
Easy Learning Eating Bowl ger optimalt stöd under matningen och även när din lilla unge vill skeda upp sin egen gröt. En sugkopp på basen ger ett fast fotfäste och den sluttande kanten gör det särskilt lätt att skeda skålen rakt in i hörnen. Tillbehören är också väl genomtänkta och exakt anpassade för att användas i babyhushållet: Skålen levereras med två lock, varav det ena täcker den löst, till exempel för att värma innehållet i mikrovågsugnen. Det andra locket kan användas för att stänga skålen tätt, till exempel för transport eller för att förvara en måltid i kylskåpet. Matskålen NUK Easy Learning tål mikrovågsugn och diskmaskin.

NUK Easy Learning Matsked med rundade kanter och halkfritt handtag
NUK Easy Learning Feeding Spoon är perfekt för ditt barn från 6 månader. Med sin barnvänliga form och avrundade kanter ger den optimal säkerhet. Tack vare det ergonomiskt formade halkfria handtaget tappar du som mamma eller pappa inte greppet när du matar. Det extra långa, flexibla handtaget är också perfekt för att skopa upp djupa burkar.

Produktdetaljer:
 • Design : blå/turkos
 • NUK Trainer Cup
 • Alla produkter har genomtänkta former och användbara funktioner.
 • Easy Learning Ätskål med sugkopp och två lock
 • NUK Easy Learning matsked med rundade kanter och halkfritt handtag.
 • BPA-fri
 • Kan köras i mikrovågsugn och diskmaskin
Leveransens omfattning:
 • 1 x NUK Trainer Cup 230 ml med mjukt dricksuttag
 • 1 x NUK Ätskål med ett lock för mikrovågsugn och för att äta på språng
 • 2 x NUK matskedar med rundade kanter och extra långt halkfritt handtag.

Anteckningar:
Den här NUK uppsättningen uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14372 och EN14350.Läs noggrant varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformation och artikel-/ LOT-nummer för framtida användning. NUK Koppar och dricktillbehör kan endast kombineras med respektive produktsortiment.

Tillbehör

Pris
76 kr
(152 kr / 1l)
Pris
76 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos
5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos
NUK Cups Ätesset från 6 månader blå/turkos
229 kr