NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit

NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit


Pris
109 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311419

EAN: 4008600367604

NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit
Texten har översatts automatiskt.
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det att NUK Nature Sense babyflaska ger ditt barn en känsla av att dricka precis som vid mammas bröst. Detta "säg" NUK över 90 % av alla barn. Inte med ord, utan genom att de accepterar NUK Nature Sense utan problem och lätt kan växla fram och tillbaka mellan amning och flaska. En oumbärlig hjälp för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammas bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen på NUK Nature Sense har flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen i Nature Sense är en kopia av denna speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.

NUK Nature Känsla med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Nature Sense-babyflaskor med temperatur Control visar i ett ögonblick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.
Observera: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

Rätt napp för varje barn
Spenen finns med tre olika dricköppningar (S, M och L). Beroende på ditt barns individuella sugförmåga ger dessa olika varianter av drickhål ett optimalt drickflöde.
NUK Nature Sense - för en naturlig dryckeskänsla som vid mammas bröst.

Produktdetaljer:
  • Tyst och naturligt dricksflöde tack vare många fina dricksöppningar, precis som mjölkkanalerna i mammans bröst.
  • Det breda, flexibla läppstödet och den extra mjuka zonen ger en välbekant dryckeskänsla som vid mammas bröst - nu ännu mjukare.
  • Med temperaturindikator Control
  • Storlek M med 6 dricköppningar (för medelhög drickhastighet)
  • Babyflaska av högkvalitativ polypropen (PP)
  • Lämplig för barn från 6-18 månader.
  • Påfyllningskapacitet: 260 ml
  • BPA-fri

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit
5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit
NUK Barnflaska Nature Sense, temperatur Control , 260 ml, vit
109 kr