NUK Babyflaska Nature Sense 120 ml, i vitt
Pris
132 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A313507

EAN: 4008600391197

NUK Babyflaska Nature Sense 120 ml, i vitt
Texten har översatts automatiskt.
Den välbekanta känslan som ditt barn älskar
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det att NUK Nature Sense glasflaska ger ditt barn en känsla av att dricka precis som vid mammas bröst. Det är vad mer än 90 % av bebisarna "berättar" för oss.* Inte med ord, utan genom att lätt acceptera NUK Nature Sense och lätt växla fram och tillbaka mellan amning och flaskmatning. Ett oumbärligt hjälpmedel för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammans bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen på NUK Nature Sense har flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen på Nature Sense har samma speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.
*Oberoende marknadsundersökning Tyskland 2016

Rätt napp för varje barn
Spenen finns med tre olika dricköppningar (S, M och L). Beroende på ditt barns individuella sugförmåga ger dessa olika varianter av drickhål ett optimalt drickflöde. NUK Nature Sense - för en naturlig dryckeskänsla som vid mammas bröst.

Produktdetaljer:
  • \tTyst och naturligt dricksflöde tack vare många fina dricksöppningar, precis som mjölkkanalerna i mammans bröst.
  • \tDet breda, flexibla läppstödet och den extra mjuka zonen ger en välbekant dryckeskänsla som vid mammas bröst - nu ännu mjukare.
  • \tAnti-Colic Air System: förhindrar att luft sväljs - för en glad mage.
  • \tStorlek S med 3 dricköppningar (för långsam drickhastighet)
  • \tBabyflaska av högkvalitativt och hållbart borosilikatglas, 120 ml

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Babyflaska Nature Sense 120 ml, i vitt
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

NUK Babyflaska Nature Sense 120 ml, i vitt
NUK Babyflaska Nature Sense 120 ml, i vitt
132 kr