Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control

NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control


Pris
675 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313454

EAN: 4008600380863

NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control
Texten har översatts automatiskt.
Med amningssetet NUK Nature Sense får mammor ännu mer flexibilitet och självständighet under amningsperioden. Det här setet hjälper mammor att pumpa, förvara och mata bröstmjölk. Med hjälp av den praktiska bröstpumpen Adapter s kan mjölken pumpas direkt i behållaren, så att det inte behövs någon dekantering. Silikonlocket förhindrar att vätskan läcker ut och gör att den kan förvaras på ett säkert sätt. Hemlagad gröt kan också förvaras i denna behållare. Den flytande barnmaten håller sig i några dagar i kylskåpet. Det går också att frysa in, vilket ger en välsmakande mjölk i upp till sex månader.

Enkel och skonsam pumpning - med den manuella bröstpumpen NUK Jolie
Med den manuella bröstpumpen NUK Jolie är det inte bara enkelt att ta ut bröstmjölk utan också skonsamt och effektivt. För att pumpa trycker du helt enkelt ner pumpspaken, som är särskilt bekväm att hålla i tack vare sin ergonomiska form. Denna spak kan också användas för att reglera sugstyrkan och din personliga sugrytm. Den matchande mjuka bröstkudden har en sammetsmjuk yta och stödjer dig även när du pumpar: bröstkuddens unika noppar stimulerar mjölkflödet och ger samtidigt en behaglig pumpkänsla. Förutom flaskorna NUK Nature Sense kan bröstpumpen NUK Jolie också kombineras med våra flaskor First Choice .

NUK Nature Sense babyflaska: den välbekanta känslan som ditt barn älskar
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det att NUK Nature Sense babyflaska ger ditt barn en känsla av att dricka precis som vid mammas bröst. Det är vad mer än 90 % av bebisarna "berättar" för oss.* Inte med ord, utan genom att lätt acceptera NUK Nature Sense och genom att lätt kunna växla mellan amning och flaskmatning. Ett oumbärligt hjälpmedel för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammas bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen på NUK Nature Sense har flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen i Nature Sense är en kopia av denna speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.
*Oberoende marknadsundersökning Tyskland 2016

NUK Nature Känsla med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Nature Sense-babyflaskor med temperatur Control visar i ett ögonblick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.
Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

Rätt napp för varje barn
NUK Nature Sense amningssetet levereras med en spene i storlek S. Beroende på barnets individuella sugförmåga ger den här typen av napp ett optimalt dricksflöde.

NUK High Performance Amningsskydd: Ger trygghet och en smickrande mjuk hudkänsla.
För du förtjänar det bästa. Du ger ditt barn din värdefulla bröstmjölk. Det är därför NUK ger dig deras bästa amningsunderlag någonsin. Du kan alltså vara säker på att inte en droppe mjölk hamnar i dina kläder. Du känner knappt av den eftersom den är så känslig för din hud. Och du kan naturligtvis vara säker på att den inte glider.

Den helt nyutvecklade, snabbabsorberande fleecen med mikrokorn i de nya NUK High Performance amningsdynorna är 40 % mer absorberande** och fångar upp vätskan på ett säkert sätt. En speciellt strukturerad inre fleece säkerställer optimal absorption och fördelning av vätskan. Med sin anatomiska 3D-form omsluter NUK amningsunderlaget försiktigt ditt bröst, medan det andningsbara materialet omsluter huden på ett mjukt sätt.

I ett användartest med 140 mammor var vi favoriten bland de testade amningsskydd: I kategorierna "bra storlek", "bra form", "passar bra till bröstet" och "glider inte in i bh:n "*** NUK var testvinnaren.
** Jämfört med NUK Ultra Dry amningsunderlag.
***Oberoende marknadsundersökning i Tyskland; användartest med 140 mammor; januari 2020.

Leveransens omfattning:
  • 2 x låsplattor av silikon
  • 1 x skruvring
  • 1 x 2 stycken provuppsättningar NUK High Performance amningsdynor
  • 2 x NUK Nature Sense babyflaskor 150 ml av polypropen (PP) med temperatur Control och nappstorlek S (för långsam drickhastighet), BPA-fri
  • 1 x NUK Manuell bröstpump Jolie för enkel och skonsam pumpning, inklusive NUK Nature Sense bröstmjölksbehållare 150ml med bröstpump- Adapter

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control
4.5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control
NUK Amningsset Nature Sense med Tempreature Control
675 kr