NUK Action Cup, Color Change , grön
Variant:
  • NUK Action Cup, Color Change , grön
  • NUK Action Cup, Color Change , rosa

Pris
135 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311370

EAN: 4008600387251

NUK Action Cup, Color Change , grön
Texten har översatts automatiskt.
Det här är roligt! Äntligen finns det något som gör det roligt att dricka vatten. NUK Action Cup med kameleoneffekt kommer att glädja ditt barn eftersom motivet på koppen ändrar färg.
Svårt att tro! Ditt barn kommer att njuta av att dricka mer och sträcka sig efter koppen om och om igen. Ännu mer otroligt! De temperaturkänsliga områdena på ytan av NUK Action Cup with Chameleon Effect reagerar på värme. Genom att bara hålla i och gnugga med sina varma händer kan ditt barn ändra färgerna på designen. Genom att göra drickandet till en lekfull upplevelse förbättras barnens drickbeteende på ett mycket naturligt och roligt sätt.

Självklart är NUK -muggarna med kameleoneffekt också läckagesäkra och har många andra praktiska extrafunktioner, beroende på vilken mugg du väljer. Kameleon-effekten finns på en mängd olika koppar på NUK . Lämplig för barn från 12 månader och uppåt, upp till åldersgruppen 24+ månader.

Att lära sig dricka i praktiken
NUK Action Cup är perfekt för spädbarn och småbarn vars rörelsebehov och handlingsradie ökar för varje dag som går. Det flexibla och exceptionellt mjuka sugröret deltar i alla aktiviteter. Den gör det lätt att dricka och är särskilt skonsam mot gom och tandkött. För transport försvinner sugröret i locket med en vridning. Den kan alltså varken läcka eller bli smutsig.

Flexibel och säker i alla situationer
Muggen är tillverkad av ett högkvalitativt och robust material, 100 % BPA-fri och tryckt med söta motiv. Den består av extra få enskilda delar som kan demonteras och monteras ihop på nolltid. Alla delar är lätta och effektiva att rengöra.

Rätt kopp för varje utvecklingsstadium
Att lära sig dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och är en verklig utmaning när det gäller tålamod och skicklighet. Därför har NUK utvecklat NUK Evolution Cups - dryckesmuggar med olika dricktillsatser som växer med ditt barn. Tack vare de många kombinationsmöjligheterna finns det en kopp för varje utvecklingsstadium.
Varje tillbehör är utformat för att passa olika stadier av inlärning och kan enkelt bytas ut i takt med att ditt barns färdigheter ökar. På så sätt får ditt barn alltid den uppmuntran det behöver för tillfället och lär sig att dricka på ett roligt sätt.

Produktdetaljer:
  • Interaktiv koppdesign - ändrar färg med varm vätska eller försiktig gnidning
  • Mjukt sugrör, särskilt skonsamt för gommen och tandköttet, lämpligt för barn från 12 månader och uppåt.
  • Twist-knäppning skyddar sugröret på vägen
  • Muggen är tillverkad av robust material (PP)
  • Kompatibel med NUK Evolution koppar
  • Läcksäker
  • Påfyllningskapacitet: 230 ml
  • BPA-fri

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Action Cup, Color Change , grön
4.5
33 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 24
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Action Cup, Color Change , grön
NUK Action Cup, Color Change , grön
135 kr