noppies sweatpants Tampa Grey Mint
Storleksguide

Pris
101 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A248580

noppies sweatpants Tampa Grey Mint
Texten har översatts automatiskt.
Joggingbyxor Tampa från Noppies är gjord av mjuk ekologisk bomull. Byxorna har en cool randig design, två fickor fram och en bak. Träningsbyxorna har dessutom ett elastiskt midjeband så att byxorna passar bra när ditt barn är aktivt. Kombinera dessa byxor med en cool tröja eller kofta.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättas upp till 40 ° C
  • GOTS-certifikat

GOTS är Global Organic Textile Standard och är världens ledande standard för textilier tillverkade av organiskt producerade material. Syftet med standarden är att säkerställa en hållbar produktion av textilier genom att certifiera de olika produktionsföretagen. Men inte bara de färdiga textilierna testas och certifieras. Hela produktionskedjan övervakas av GOTS. Från odling av ull till miljövänlig bearbetning av materialen till iakttagande av vissa sociala kriterier. Kemiska tillsatser måste till exempel uppfylla miljömässiga och toxikologiska kriterier.
För slutkonsumenten innebär GOTS-tätningen en hög säkerhetsnivå vid köp av textilier. Eftersom dessa alltid produceras ekologiskt och socialt rättvisa. Detta garanteras av GOTS med denna tätning.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

noppies sweatpants Tampa Grey Mint
noppies sweatpants Tampa Grey Mint
101 kr