noppies Poloshirt Sunnyvale bluebird
Hållbar

noppies Poloshirt Sunnyvale bluebird


Storleksguide

Pris
113 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A269105

noppies Poloshirt Sunnyvale bluebird
Texten har översatts automatiskt.
Denna Sunnyvale polotröja Noppies är gjord av mjuk bomull med en lätt vävd struktur. Toppen har en ribbstickad krage med knappar så att föremålet går något över ditt barns huvud. Dessutom har det tätt passande exemplet en rolig liten tryck på bröstet. Kombinera polotröjan med shorts eller jeans. Detta plagg har tillverkats med tanke på miljön och är tillverkat av organiskt material med ett GOTS-certifikat.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättbar vid 30 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

noppies Poloshirt Sunnyvale bluebird
noppies Poloshirt Sunnyvale bluebird
113 kr