noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm
Hållbar
noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm

noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm


Variant:
 • noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm
 • noppies Lekplatsfoder Bloom ing klöver Puritan Gray 100 x 135 cm

Pris
727 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326282

EAN: 8719788635541

noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm
Texten har översatts automatiskt.
Babykomfort på en ny nivå

Noppies tror på fördelarna med komfort för dina små barn. Noppies avslöjar sömnens mysterium och omfamnar den mysiga kulturen, som noppies ger sin egen stil till.De designar allt ditt barn behöver för att känna sig säker och bekväm.

Din lilla skatt upptäcker mer och mer av världen. Och lekparken är en trevlig och säker plats för dem att göra det på. På lekmattan Bloom med Clover Terry från Baby Comfort -kollektionen blir det ett underbart mjukt äventyr.
Lekplatsmattan är fylld med fin stoppning och har ett tryck av blommande klöver på ena sidan och vanlig frotté på den andra.
Detta gör att lekmattan kan användas på båda sidor.
Lekplatsmattan är tillverkad av supermjuk ekologisk bomull. Mjuk för barnets hud och ett hållbart tiger val som är bättre för människor och miljö.

Detaljer om skötsel:
 • Material: 100 % ekologisk bomull
 • Fyllning: 100 % polyester
 • Tvättbar vid 30 °C
 • Blekas inte
 • Torka inte i tumlare
 • Järn vid högst 110 °C
Produktdetaljer:
 • Mått: 75 x 95 cm
 • Fodrad med fin stoppning
 • Tvåfärgad för dubbelsidig användning

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm
noppies lekplatsinsats Bloom ing klöver Puritan Gray 75 x 95 cm
727 kr