nomi by evomove Tillbehör till barnstol white

Pris
1499 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A221633

EAN: 5712476003618

nomi by evomove Tillbehör till barnstol white
Delar till barnstol
Konceptet Nomi kan enkelt anpassas efter alla åldrar. Steglöst och helt utan verktyg. Både sittytan och fotstödet kan enkelt justeras på höjden och detta helt utan verktyg. Du kan enkelt anpassa Nomi efter ditt barn. Det gör de även när de sitter. Därför ska en bra stol ge stöd och rörelsefrihet både när barnet sitter vid bordet och när det klättrar upp och ned på stolen. Stommen är gjord av formpressad träfanér för maximal styrka och flexibilitet. Stommens form säkerställer att djupet justeras automatiskt när höjden på sätet och fotstödet justeras i förhållande till barnet och bordet.

Nomi kan alltid anpassas efter barnets längd men även också bordshöjden. Barnets armbåge ska vara i höjd med bordsplattan. Fotstödet kan du även också alltid enkelt ställa in. Stommen ger stolen styrka, hållbarhet och flexibilitet. Dess form garanterar också att sitthöjden och djupet alltid stämmer. Nomi Baby har skapats för att ge barnet trygghet nära familjen redan från början. När du har monterat Nomi Baby har du barnet i en höjd som gör det lätt att "prata", leka, mata och hålla en bra ögonkontakt med barnet. Nomi Highchair är basstolen i Nomi-konceptet. Den kan användas av barn från ca 2 års ålder och upp till tonåren. Nomi Highchair kan kompletteras med olika tillbehör som köps till och monteras på stolen. Detta gör att den kan användas av barn i alla åldrar - från bebisens första dag.

I leveransen ingår:
  • Fötter
  • Fotstöd
  • Sitsplatta
  • Ryggstöd
OBS!
Mittstommen ingår INTE i leveransen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nomi by evomove Tillbehör till barnstol white
5
152 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 131
 
4 Stjärnor
| 18
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

nomi by evomove Tillbehör till barnstol white
nomi by evomove Tillbehör till barnstol white
1499 kr