Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

nomi by evomove Bygel Mini coffee
Tillfälligt slutsåld

Pris
399 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A221670

EAN: 5712476003748

nomi by evomove Bygel Mini coffee
Nomi Mini är som en trygg arm runt ditt barn som ska lära sig att sitta vid bordet själv. Nomi Mini lever inte bara upp till de nya strängare säkerhetskraven, den ger också ett bekvämt stöd hela vägen runt utan att begränsa barnets rörelser.
Nomi Mini är enkel att montera.
Den sätts först fast under sätet och klickas sedan fast i ryggstödet. I enlighet med de nya EN-standarderna är öppningarna för barnets ben utformade för ökad säkerhet. Samtidigt säkerställer de rundade organiska formerna att barnet sitter bekvämt och inte begränsas i sina rörelser.
För det finns mycket att utforska, smaka och göra när man börjar sitta vid de vuxnas bord. Om ditt barn skjuter sig bakåt från bordet finns det små hjul som minskar risken att stolen tippar bakåt. Men kom ihåg att små barn alltid ska övervakas av en vuxen. När barnet börjar klättra upp och ned från stolen utan hjälp är det dags att ta bort bygeln.

OBS!
De avbildade plastdelarna och mittstommen ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nomi by evomove Bygel Mini coffee
4.5
108 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 87
 
4 Stjärnor
| 13
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare