Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

nomi by evomove barnstol element mörkblå
Tillfälligt slutsåld

Pris
1528 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A259616

EAN: 5712476005483

nomi by evomove barnstol element mörkblå
Texten har översatts automatiskt.
Element för barnstolen
Konceptet Nomi kan enkelt anpassas till alla åldersgrupper - steglöst och utan verktyg. Både sätet och fotstödet har en vridbar ratt som gör det mycket enkelt att justera stolens höjd - utan några verktyg alls. Så du kan snabbt och enkelt justera Nomi så att den passar ditt barns längd - eller anpassa den till små besökare eller barnbarn i alla åldrar. Som en särskild säkerhetsfunktion förhindrar den koniska formen på mittpelaren, som blir tjockare mot botten, att sätet och fotstödet plötsligt glider av om vredet inte är ordentligt åtdraget.

Barnstolen Nomi ska alltid anpassas till barnets längd och bordets höjd. Barnets armbågar ska vara i nivå med bordsskivan. Fotstödet justeras så att fötterna ligger på toppen när över- och underbenet bildar en rät vinkel. Den speciella formen på mittpelaren (säljs separat) säkerställer automatiskt att sätesdjupet och fotstödets läge är korrekt. Ett fast stöd för fötterna är en förutsättning för alla rörelser och en sund motorisk utveckling. Barnstolen Nomi är grundversionen av konceptet Nomi . Den är lämplig för barn från ca 2 år upp till tonåren. Med lämpliga tillbehör kan barnstolen Nomi konverteras så att den passar barn i alla åldrar - från barnets första dag.

Leveransens omfattning:
  • Fötter
  • Fotstöd
  • Sätesplatta
  • Ryggstöd
Uppmärksamhet:
Den avbildade mittpelaren ingår inte.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nomi by evomove barnstol element mörkblå
5
152 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 131
 
4 Stjärnor
| 18
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare