Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
nip  Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön
Hållbar

nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön


Pris
89 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299669

EAN: 4000821415683

nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön
Texten har översatts automatiskt.
"Det är dags för gröna, innovativa produkter, så mosskålen är inte längre densamma. Eat Green-skålen från nip ® består av över 90% förnybara råvaror (kolhydrater och vegetabiliska oljor (ingen palmolja)). Den gröna förpackningen är hållbar och ofarlig för miljön, papperet består av 100% återvunnen kartong. Uppsättningen med två brickor från Eat Green är särskilt lätt och lätt att hålla. Grötskålen är lämplig för spädbarn från 4 månader och är därför idealisk för de första mängderna gröt. Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten. Den minimalistiska designen i känsliga färger är särskilt populär och anpassar sig perfekt till nuvarande trender. Det fasta materialet är BPA-fritt och PVC-fritt. Den kan enkelt rengöras i diskmaskinen eller användas för uppvärmning i mikrovågsugnen. Mosskålarna är okrossbara och kan lätt klara grova landningar. Särskilt praktiskt, som Eat Green-kopparna, kan skålarna staplas inuti varandra så att de kan läggas bort mycket snabbt och enkelt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I enlighet med mottot ""Från familjer för familjer"" känns nip ® särskilt engagerat i naturen och nästa generation. Följaktligen läggs stor vikt vid utvecklingen av miljövänliga produkter med hållbara tigermaterial och förpackningslösningar. Detta resulterar i ett hållbart och varierat nip ® grönt sortiment.

produktdetaljer:
  • Mosskål gjord av> 90% förnybara råvaror
  • Förpackningar gjorda av 100% återvunnet papper
  • Särskilt lätt och lätt att hålla
  • Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten
  • Breakproof material
  • Minimalistisk design i fina färger
  • Lämplig för diskmaskin och mikrovågsugn
  • Stapelbar i varandra
"

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön
4.5
64 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 52
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

nip  Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön
nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, grön
89 kr