New Classic  leksaker mobil containerkran
Pris
693 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300916

EAN: 8718446109301

New Classic leksaker mobil containerkran
Texten har översatts automatiskt.
Med denna mobila hamnkran kan barnens hamnvärld utvidgas eller kompletteras. Tack vare magneten som är fäst vid hamnkranen och behållarna blir det lätt för barnen att lämna behållarna på aden. Alla produkter som tillhör hamnen är kompatibla med varandra och är för att lyfta containrarna antingen med kran eller lämpliga på väg och till sjöss.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till en positiv utveckling av barnet. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt leksaksutbud inkluderar produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys överförs traditionellt spel till nästa generation på ett modernt sätt. På detta sätt bidrar vi till att spela spelande och värdefullt.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 57 x 20 x 41 cm
  • Material: Trä
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Passar inte barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

New Classic  leksaker mobil containerkran
New Classic leksaker mobil containerkran
693 kr