10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"
Hållbar

nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"


Variant:
 • nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"
 • nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkgrå"
 • nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschkanin, grå"
 • nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschkanin, rosa"
 • +3

Pris
269 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314735

EAN: 5713194123008

nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"
Texten har översatts automatiskt.
Det lilla danska företaget nature Zoo är specialiserat på virkade leksaker för spädbarn. Dessutom lägger nature Zoo stor vikt vid de material som används och vid kvaliteten, så att artiklarna är handgjorda. De arbetar främst med bambugarn eller mjuk bomull. Alla dessa material omfattas av Oeko-Tex Standard 100 och kommer från företag som är FSC-certifierade. Särskilt bambugarn är ett mycket fint garn som passar perfekt till den mjuka babyhuden.

Den här vackra elefanten är särskilt mjuk. Tack vare den mjuka strukturen bjuder den djupblå elefanten in dig att gosa och sova. Artikeln kan tvättas för hand vid 30 °C.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 10 x 10 x 20 cm
 • Material: polyester
 • Fyllning: polyester
 • Vikt: 100 g
 • Skötselinstruktioner: Handtvätt vid 30 °C
 • Ålder: Från 0 månader

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"
nature Zoo of Denmark "Supermjuk plyschdjur elefant, mörkblå"
269 kr