"natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
Hållbar
Variant:
  • "natur Zoo of Denmark ""virkad skralla kamel, ljusblå"""
  • "natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
  • natur Zoo of Denmark virkade rattle sloth, brun

Pris
227 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A284162

EAN: 5713194200877

"natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
Texten har översatts automatiskt.
Det lilla danska företaget natur Zoo har specialiserat sig på virkade leksaker för spädbarn. natur Zoo lägger också stor vikt vid såväl material som kvalitet som artiklar, så artiklarna är handgjorda. De arbetare som är främsta med bambu garn eller kudda bomull. Dessa material kommer från alla av Oeko-Tex Standard 100 och köps från företag som är FSC-certifierare. Dessutom är bambugarnet ett mycket fint garn, som passar perfekt till mjukheten hos babyhudet.

Denna vackra skralla i Design en noshörning övertygar av sin premiumkvalitet. Det mjuka bambugarnet inbjuder dig att kela det och får babyögon att lysa. Denna grå skaller är en perfekt present till spädbarn.

Detaljer:
  • Mått: 7 x 7 14 cm
  • Material: Oeko-Tex certifierat bambu garn
  • Vikt: 100 g
  • Skötselanvisningar: 30 ° C handtvätt
  • Ålder: från födseln

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: "natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
4.5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

"natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
"natur Zoo of Denmark ""virkad skralla Rhino, grå"""
227 kr