MUCKEL ® Babyvård 50
Hållbar
MUCKEL ® Babyvård 50
Pris
74 kr
(1480 kr / 1kg)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297278

EAN: 0791732466904

MUCKEL ® Babyvård 50
Texten har översatts automatiskt.
Muckel ® -vård ull tvättas mycket försiktigt så att mycket effektivt lanolin återstår. Traditionellt används vårdull för stressad babys botten, rakade bröstvårtor och känsliga öron. Användningen av vårdull har visat sig vara särskilt effektiv för känslig babys botten. Den absorberar fukt så att den stressade huden kan lugnas. Dessutom ger Muckel ®-vårdull en behaglig värme, som har en avkopplande och lugnande effekt. 100% ny ull från kontrollerad organisk djurhållning (kbT).

Produktinformation:
  • 100% ny ull (kbT)
  • Skötsel och uppvärmning av huden
  • Tar hand om den ansträngda barnens botten
  • Skydda känsliga öron
Säkerhetsinstruktioner:
Muckel ® -vård är inte en leksak och bör endast användas under vuxenövervakning. För in aldrig för djupt i hörselgången. Använd aldrig på öppna sår! Se till att ditt barn inte lägger ullen i munnen. Håll ull borta från elden! Omsorgsull är en naturlig produkt och är inte lämplig för allergikare eller personer med immunbrist. Det rekommenderas inte vid akuta inflammatoriska eller febersjukdomar. Om symtomen kvarstår eller blir värre, kontakta en läkare omedelbart. Förvara alltid utom räckhåll för barn. En torr lagring vid rumstemperatur är lämplig. För att säkerställa korrekt hygien bör du byta ull efter varje användning.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
20 kr
(0,48 kr / Styck)

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MUCKEL ® Babyvård 50
5
26 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 22
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MUCKEL ® Babyvård 50
MUCKEL ® Babyvård 50
74 kr
(1480 kr / 1kg)