miniland lunchlåda naturlunch groda
NYHET Hållbar

miniland lunchlåda naturlunch groda


Variant:
  • miniland lunchlåda naturlunch groda
  • miniland lunchlåda naturlunch chick

Pris
263 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A362297

EAN: 8413082894597

miniland lunchlåda naturlunch groda
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • En liten låda för snacks och mellanmål.
  • Den här matlådan är idealisk för att ta med sig de små barnens måltider och mellanmål vart de än går.
  • De har rätt storlek för att förvara två olika typer av mat separat i två portioner, tack vare den avtagbara silikonavskiljaren som medföljer.
  • Genom att helt enkelt ta bort skiljeväggen kan du justera storleken på varje fack för att passa dina behov, så att du kan sprida mer eller mindre mat på varje sida.
  • Locket är försett med ett smalt silikonband som ger en helt lufttät förslutning, förhindrar oönskade läckage och förbättrar förvaringen av mat så att dofter och smaker bevaras.
  • Denna behållare har två vackra motiv från naturen: en söt liten groda och en söt kyckling.
  • Behållaren tål diskmaskin och kan även användas i mikrovågsugn utan lock, eftersom den är resistent mot höga temperaturer och kraftiga temperaturväxlingar.

Material och mått:
  • Material: PLA och silikon

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

miniland lunchlåda naturlunch groda
miniland lunchlåda naturlunch groda
263 kr