MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa
Variant:
  • MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Denim
  • MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa

Pris
320 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318904

EAN: 8711269988092

MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa
Texten har översatts automatiskt.
Har du alltid ont om tid på morgonen? Du är inte ensam!
Ta med dig färsk yoghurt och krispig müsli i den här Thermo Lunchpot i Nordic Pink (som också förblir fin och krispig i locket).

Den dubbelväggiga behållaren i rostfritt stål håller yoghurten sval även under lunchrasten. Oavsett om du är på jobbet eller på tåget, blanda bara ihop de två ingredienserna i förväg och... njut! Lunchpot hjälper också till att stilla hungern under sena arbetspass eller eftermiddagslektioner. För soppan som du fyllde på morgonen är fortfarande varm. Och de krispiga krutongerna från locket är en perfekt ingrediens som du kan ta med dig i tid. Thermo Lunchpot håller maten varm i upp till 6-8 timmar* och kall i 12 timmar.

Naturligtvis är den dubbelväggiga isolerade lunchkrukan absolut läckagesäker, och det yttre skalet förblir alltid svalt och torrt, oavsett vilken temperatur som råder i krukan.

Båda behållarna i Lunchpot har ett separat lock med ett skruvlock som kan anslutas till varandra med ett bajonettlås. Locket på den nedre matlagningsbehållaren har också ytterligare isolering.

För att säkerställa bästa möjliga produktupplevelse för den färgade Thermo Lunchpot så länge som möjligt rekommenderar vi att du rengör den för hand. Locket och dess plastdelar kan också rengöras i diskmaskinen.

Extra tips: För att se till att maten håller sig varm eller kall så länge som möjligt rekommenderar vi att du sköljer Thermo Lunchpot med varmt eller iskallt vatten innan du fyller den.


*Beroende på matens typ, mängd och temperatur.

Produktdetaljer:
  • Håller maten varm i upp till 6-8 timmar och kall i 12 timmar.
  • Mått: ca Ø10,7 x 16,9 cm.
  • Absolut läckagesäkert

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa
MEPAL Thermo Lunchpot Ellipse - Nordic Rosa
320 kr