Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green

MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green


Variant:
  • MEPAL Thermos Ellipse 500 ml - Nordic Rosa
  • MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green

Pris
307 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318824

EAN: 8711269987286

MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green
Texten har översatts automatiskt.
Tack vare Ellipse termosflaska med en kapacitet på 500 ml i Nordic green har du alltid en varm eller kall dryck inom räckhåll.
Perfekt för långa bilresor, till exempel. Ett bra sätt att hålla humöret uppe på en bilresa är att sjunga till musiken från högtalarna och ha med sig en uppfriskande dryck - det ger ny energi!

Fyll din Mepal termoflaska med kallt vatten (mousserande vatten är också möjligt) och din uppfriskande dryck förblir (is)kall ända till sista klunken. Så att du håller dig fräsch och vaken. Man kan nästan se fram emot nästa trafikstockning... men bara nästan!

Ellipse termoflaska med 500 ml kapacitet håller dina drycker varma i upp till 12 timmar och kalla i 24 timmar. Flaskans ytterhölje förblir alltid torrt och svalt, oavsett vilken temperatur som råder i flaskan.
Ett praktiskt tips: Skölj flaskan med varmt eller iskallt vatten innan du använder den för att förlänga tiden som din dryck håller önskad temperatur.

För att säkerställa den bästa drickupplevelsen så länge som möjligt rekommenderar vi att du rengör den färgade termosen för hand. Locket och dess plastdelar kan också rengöras i diskmaskinen.

Produktdetaljer:
  • Design : Nordic Green
  • 500 ml kapacitet
  • Håller dina drycker varma i upp till 12 timmar och kalla i 24 timmar

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
100 kr
Pris
355 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green
MEPAL Termoflaska Ellipse 500 ml - Nordic Green
307 kr