10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green


Pris
157 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318868

EAN: 8711269935249

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
Texten har översatts automatiskt.
Lunchbox Ellipse Duo i färgen Nordic green .

Den här eleganta och robusta gröna lunchlådan passar perfekt in i en hälsosam livsstil. Stor nog för smörgåsar eller läckra sallader, men också för att värma upp en komplett måltid med ris eller pasta.
Ellipse Duos nedre fack kan användas i mikrovågsugnen! Bröd, tomater eller müslibars får plats i det övre facket med en kapacitet på 600 ml och det finns tillräckligt med plats för bestick. Du kan ta med dig dressingar, krutonger eller kryddor i den extra miniboxen (50 ml kapacitet) och efter användning kan Ellipse Duo lunchboxen enkelt rengöras i diskmaskinen.

Ett vackert dekorativt elastiskt band kompletterar Ellipse Duo och håller ihop den. Ta ut mellanlägget innan du använder Ellipse lunchlåda i mikrovågsugnen.

Produktinformation
  • Diskmaskinsäker
  • Den nedre skålen kan användas i mikrovågsugn
  • För kompletta måltider

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
157 kr