Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött

Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött


Pris
163 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310966

Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött
Texten har översatts automatiskt.
Den perfekta 24-timmarsuppsättningen: Förutom originalet innehåller Day & Night-setet också en upplyst napp så att du och ditt barn inte behöver spendera lång tid på att leta efter den tröstande spenen på natten. Och eftersom den tända nappen inte har någon ring, kommer ditt barns sömn inte att störas om han eller hon rör sig på natten. Båda napparna är lätta, käkvänliga och ergonomiskt formade, och tack vare Senso Pearl s ™ i S-barnet är de skonsamma mot huden - nio av tio barn älskar det! * Lätt, käftvänlig och ergonomiskt formad, de tre olika spenstorlekar är speciellt anpassade till de olika utvecklingsstadierna i ditt barns munhålan.

Tack vare den plana, symmetriska spenen kan tungan röra sig fritt, den tunna axeln minimerar avståndet mellan över- och underkäken. Napparnas lätta vikt innebär mindre belastning på mun- och ansiktsmusklerna, och den hudvänliga Senso Pearl s ™ säkerställer förbättrad luftcirkulation mellan S-barns och babyns hud. En praktisk skyddskåpa ingår för bekväm transport och enkel rengöring. Med dag- och nattuppsättningen har du alltid rätt napp till hands när som helst på dygnet. Utvecklad med barnmorskor, tandläkare och talterapeuter, tillverkade av branschexperter med över 85 års erfarenhet. Äkta schweizisk kvalitet och naturligtvis BPA och BPS gratis!
* Hög acceptans: 9 av 10 barn älskar det!

Produktdetaljer:
  • The praktisk 24-timmarsuppsättning: innehåller en original och en glöd-i-mörk-napp
  • Glöder i mörkret: Detta gör det lätt för dig och ditt barn att hitta glöd-i-mörk-napp igen om det någonsin går vilse i mörkret.
  • Skonsamt på huden: Den hudvänliga Senso Pearl s ™ låter luften cirkulera väl mellan nappbarnet och barnets hud
  • Ergonomiskt formad: Så att din baby alltid känner din lugnande doft
  • Käkvänlig: Tack vare den platta, symmetriska spenen kan tungan röra sig fritt i munnen. Den tunna axeln minimerar klyftan mellan över- och underkäken
  • Lätt: Den låga vikten säkerställer mindre belastning på munnen och ansiktsmusklerna
  • Schweizisk kvalitet: Inspirerad av mer än 60 år av forskning om amning och naturlig sugning. Utvecklad med barnmorskor, tandläkare och logoped, gjord med kärlek.
  • BPA / BPS-fri
  • Levereras med skyddskåpa för säker transport

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött
5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött
Medela Baby Day & Night 0-6 månader DUO Sig natur 4 stycken i vitt, rött
163 kr