EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black
Variant:
 • MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
 • MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black

Pris
4260 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A283646

EAN: 3220660325184

MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black
Texten har översatts automatiskt.
Beryl - Alltid den perfekta passformen.

MAXI COSI Beryl är en bilbarnstol för flera åldrar som växer med ditt barn. Utrustad med en Inlay för nyfödda och den innovativa G-CELL-tekniken från MAXI COSI , erbjuder Beryl barnen komfort och säkerhet - från den första hemresan som nyfödd till sju års ålder. Det gör MAXI COSI Beryl perfekt varje gång.

Under de första åren tillbringar barn mycket tid i bilen. År då man behöver olika bilbarnstolar - från baksätet till framsätet och från nyfödd till småbarn. Och med olika bilbarnstolar följer olika installationer - det är svårt att hänga med. Det är därför MAXI COSI har designat bilbarnstolen Beryl: en bilbarnstol för flera åldrar som växer med barnen. Med Beryl behöver föräldrarna bara en bilbarnstol för att transportera sitt barn bekvämt och säkert upp till sju års ålder.
Och under hela denna tid är barnen fastspända med samma säkerhetsbälte.
Den lättjusterbara selen säkerställer att föräldrarna alltid använder bilbarnstolen på rätt sätt och att den passar barnet perfekt, oavsett hur snabbt det växer.

Dessutom ger den enkla i- och urkopplingsfunktionen optimal användarvänlighet för föräldrar och barn.

Livet förändras snabbt, så föräldrar vill vara säkra på att de har en bilbarnstol som passar varje situation - och varje bil. Tack vare förankringen ISOFIX och den enkla installationen av bilbältet kan Maxi-Cosi Beryl enkelt och säkert installeras i alla bilar. Det innebär att den inte bara passar ditt barn perfekt, utan även din bil.

För att uppnå den säkerhetsnivå som MAXI COSI är känd för är Beryl utrustad med den innovativa G-CELL-tekniken från MAXI COSI . För maximalt sidokollisionsskydd kombinerar denna kraftfulla hexagonala cellstruktur flexibilitet och styrka för att fördela kollisionen över hela sätesstrukturen och minska kraften om något otänkbart händer. Detta gör MAXI COSI Beryl till den enda bilbarnstol som föräldrar behöver för att ge sina barn en säker resa från födseln till deras sjunde födelsedag.

Detaljer om produkten:
 • Lätt att sätta i och ta ur selen
 • Bekväm Inlay för nyfödda (från födseln till 13 kg)
 • Bakåtvända (0-13 kg) och framåtvända (9-25 kg) sittplatser
 • Utmärkt krockskydd tack vare G-Cell och AirProtect -tekniken i nackstödet
 • Bältessystem kan användas från födseln
 • Kompatibel med alla bilar tack vare hybridinstallationsalternativ
 • ECE R44/04 säkerhet
 • Basen station ingår i leveransen
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 68,5 x 44 x 65 cm
 • Vikt: 15 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black
4.5
221 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 167
 
4 Stjärnor
| 35
 
3 Stjärnor
| 11
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black
MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Black
4260 kr