MAXI COSI Basenhet Cabrio Fix i Storlek
Pris
1707 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A332092

EAN: 8712930177630

MAXI COSI Basenhet Cabrio Fix i Storlek
Texten har översatts automatiskt.
Basen Maxi-Cosi Cabrio Fix i-Size passar perfekt till bilbarnstolen Maxi-Cosi Cabrio Fix i-Size och ger dig en användarvänlig Click & Go-installation.

Vår Maxi-Cosi Cabrio Fix i-Size bas kan enkelt fästas på bilens ISOFIX förankringspunkter. Se till att du följer stegen i bruksanvisningen för att säkerställa korrekt installation i bilen. När Cabrio Fix i-Size basen är installerad kan du lämna den i bilen. På så sätt låses Cabrio Fix i-Size babyskyddet på basen med ett enkelt och säkert "klick" varje gång du kliver in och ut ur bilen. Visuella indikatorer på basen visar när basen Cabrio Fix i-Size och bilbarnstolen Cabrio Fix i-Size är korrekt installerade och redo att användas.

Produktdetaljer:
  • Enkel Click & Go-installation
  • Enkel fastsättning på ISOFIX förankringspunkterna i bilen.
  • Visuella indikatorer som visar att installationen är korrekt.
Kompatibel med:
  • MAXI COSI babyskydd Cabrio Fix i-Size

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Basenhet Cabrio Fix i Storlek
5
27 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 25
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAXI COSI Basenhet Cabrio Fix i Storlek
MAXI COSI Basenhet Cabrio Fix i Storlek
1707 kr