Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

MAXI COSI Barnstol Stone i-Size Authentic Graphite
Tillfälligt slutsåld

Pris
3533 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299704

EAN: 3220660328413

MAXI COSI Barnstol Stone i-Size Authentic Graphite
Texten har översatts automatiskt.
Från födseln till ca. 4 år (upp till 18 kg)

Vill du alltid ha den bästa lösningen? Här är det. Maxi-Cosi Stone kombinerar alla våra bästa tekniker!
Den erbjuder en bekväm vridfunktion och kan vändas mot dig så att du enkelt kan sätta ditt barn i den. Stenen kan rotera 360 grader: framåt, bakåt och alla positioner däremellan - oavsett liggposition!

Förutom den praktiska 360-gradersrotationen och dess lutande positioner är Maxi-Cosi Stone utrustad med vårt unika Easy-in-sele-system från Maxi-Cosi. Med det här sele systemet är det enkelt att spänna in ditt barn - varje gång du åker på utflykt. Detta gäller även för din första utflykt, eftersom du kan använda den vridbara stenen med sina vilande positioner från födseln (med den mjuka insatsen för nyfödda) upp till 4 års ålder.

Installation
The Stone är en av våra enklaste bilsäten att installera, eftersom ISOFIX-fästen och ett stödben ger det enklaste och snabbaste sättet att installera en bilbarnstol. Det bekväma stödbenet ger stabilitet även när spädbarnsbäraren är tom. Maxi-Cosi Stone har också hörbara och synliga indikatorer för att bekräfta korrekt installation. Detta minimerar risken för felaktig installation.
Allt du behöver göra är att sätta i ditt barn och fästa säkerhetsbältet korrekt. Och du är redo att gå: bekvämt och enkelt!

Säkerhet
Över 50 miljoner barn har förts hem från sjukhuset efter födseln med hjälp av Maxi-Cosi. Som en ledande specialistleverantör av rörlighet med barn är säkerheten för dina avkommor vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa barnstolar skyddar ditt barn och följer dig som familj på väg till en lycklig framtid. Resultaten av externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet ger en mycket tydlig rekommendation för Maxi-Cosi barnstol. Vår Maxi-Cosi Stone uppfyller den senaste och strängaste säkerhetsstandarden i-Size och du kan använda sätet bakåt fram till 4 års ålder. Med sin 5-punkts säkerhetssele samt vår G-CELL sidokollisionsteknik är den här bilsätet utrustad med vår senaste säkerhetsteknik för stötskydd från födseln. Detta gör att Stone inte bara är en av våra mest bekväma barnstolar utan också en av våra säkraste 360 ??graders vridbara barnstolar.

Smidig 360-graders rotation för enkel resa.
Varje resa med din lilla börjar utan ansträngning för dig och ditt barn när du använder Maxi-Cosi Stone.
360-gradersrotationen gör att din lilla blir lätt. Och det unika Maxi-Cosi lättanvända selen systemet förblir öppen och tillgänglig så att du enkelt kan sätta din lilla i sätet och spänna upp dem på några sekunder. Det är därför Stone är ett riktigt praktiskt och bekvämt vridbart barnsäte. Lutningsstället kan användas i alla vridbara positioner, så din lilla kommer att vara bekväm från dag ett. När ditt barn växer kan du enkelt justera höjden på 5-punktssäkerheten och nackstödet för att säkerställa en säker och korrekt installation.

När ditt barn sitter säkert i sitt säte, Stone's ClimaFlow-teknik håller dem vid rätt temperatur. Det speciella mönstret och skummet på ryggstödet säkerställer att ditt barn inte blir för varmt eller för kallt på vägen.

Ditt barn kan bli sjuk på vägen, och snacks och drycker hamnar inte alltid där antingen,
där de hör hemma. Men oavsett vad som händer kan du helt enkelt ta bort bilbarnstolsöverdraget på Maxi-Cosi och tvätta det i maskinen.

Produktinformation:
 • Lätt- i sele och justerbart nackstöd.
 • ISOFIX-installation med stödfot
 • Bakåt upp till 4 år
 • i-Size-Säkerhet
 • Platt sovställning
 • Bekvämt säte med extra vaddering
 • Justerbart nackstöd med mjukt Memory-Foam
 • Bekväm babyinsats ingår
 • ClimaFlow: Inbyggd ventilation på baksidan
 • 5-punkts säkerhetssele
 • Avtagbart och tvättbart lock (handtvätt upp till 30 ° C)
 • Ljud- och visuell installation indikatorer
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 72 x 42 x 46 till 67 cm.
 • Sätets mått (längd x bredd): 31 x 32 cm
 • Vikt: 14,7 kg
 • Kan laddas upp till max. 18 kg

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Barnstol Stone i-Size Authentic Graphite
4.9
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare