MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit

Pris
885 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298698

EAN: 9007102113189

MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit
Texten har översatts automatiskt.
"Bygg din egen Matador Harley och kryssa på landsbygden, hammare på din kran och ladda din hemlagade lastbil, eller bygg av fantasi! Ingenting är mer gynnsamt för barnens sunda utveckling än livlig, fri lek. Matador Explore r E318 med sina 318 delar inklusive verktyg och byggmall stimulerar fantasin och tredimensionellt tänkande hos våra barn.

MATADOR Explore r träkonstruktionssatser är unika över hela världen för den barnvänliga utvecklingen av fantasi och dess insikt. På grund av deras unika noggrannhet för trä passar de förutsättningen för enkla och komplexa modeller. Precisionsborrade byggstenar, exakt passande anslutningsstavar, axlar och hjul - en mängd konstruktioner som har fascinerat unga och gamla i generationer.
Matador-hammaren kan användas för att bygga enkla modeller, som flygplan, bilar, män och många fler, såväl som komplicerade tekniskt krävande modeller och till och med hela Matador-landskap.

Tack vare praktiskt beprövade förlängningssatser som växlar och motor, är MATADOR Explore r-kit en sofistikerad ""leksak"" som barn i deras utvecklingsfas lär sig att kombinera teori och praktik på ett meningsfullt sätt. Sex olika huvudsatser i olika storlekar (från 99 till 902 komponenter) och användbara förlängningssatser erbjuder obegränsade konstruktionsmöjligheter.

produktinformation:
  • Mått ( längd x bredd x djup): 38,3 x 25,5 x 9,5 cm
  • Innehåll: alla delar av E222 + 96 delar = 318 delar
  • Inkluderade verktyg: hammare, tång
  • Mallhäfte: byggnadsinstruktioner med 71 byggnadsidéer
  • Material: österrikiskt rött bokträ
  • Ålder: Från 5 år
Se upp!
Passar inte för barn under 3 år! Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit
5
38 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 34
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit
MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit
885 kr