mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow

mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow


Storleksguide

Pris
245 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292593

mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow
Texten har översatts automatiskt.
"Är du en fungerande gravid kvinna som letar efter en eller två nya kläder till kontoret utan att behöva oroa dig för att klä dig på morgonen? - Eller letar du efter olika utseende som du kan ta på den efterlängtade babymonen eller på semester?

Kanske har du båda!
Var i alla fall på den säkra sidan när du lägger till några mammaklänningar från mamalicious till din garderob, eftersom dessa måste-haves är en enkel lösning för dina behov under graviditeten. Oavsett om du vill uppdatera din kollektion med dagklänningar på kontorskläder eller om du letar efter den matchande ""lilla svarta"" moderkläder med spets för det speciella tillfället, har vi exakt vad du behöver.

Klänningar som helt enkelt passar
Kläderna från mamalicious är utformade så att du kan bära dem när som helst under graviditeten. Eftersom de flesta bitarna innehåller en liten mängd stretch kommer de att anpassa sig till din ständigt föränderliga kropp fram till födseln. Vi erbjuder också ett urval av klänningar som passar varje tänkbart tillfälle, som du kan bära elegant eller avslappnad stil beroende på tillfället. Kombinera en skarlagd moderklänning med strumpbyxor eller leggings och eleganta men bekväma skor för en iögonfallande outfit.
Använd mångsidigheten i våra klänningar och var djärva och iögonfallande i din styling.

Om du vill skapa ett lite mindre formellt utseende i skandinavisk stil, bär en av våra moderkläderjeans eller moderskapbyxor med en stickad klänning omvandlad till en topp.

Vi har ett stort urval av långärmad mammaklänningar och moderklänningar, av vilka några är lite tjockare än andra och håller dig extra varm. Vissa har ränder, prickar eller ett speciellt tryck och intressanta design som förbättrar ditt utseende ännu mer än våra mer diskreta, vanliga stil. För varmare dagar eller inomhusaktiviteter har vi ett brett utbud av kortärmade moderklänningar och några ärmlösa modeller som är lämpliga för många olika aktiviteter. Oavsett din personliga preferens för ärmlängder och mönster eller, ännu viktigare, tiger, temperaturen du klä dig för, kommer du att vara tacksam att investera i några viktiga bitar.

Men vad bär du på de speciella evenemang där du behöver du vara mer elegant? Mamalicious erbjuder ett varierat urval av festklänningar som alltid passar.

Vi bär en stor samling av klänningar i olika längder och stil. Kanske en maxiklänning med ett matchande midjeband som kan knytas individuellt på sidan skulle vara precis rätt för dig. Förutom olika mini- och midi spetssklänningar har vi också trendiga tryck som ormläder, ränder eller abstrakta mönster. Oavsett vilken säsong eller tillfälle - hos oss hittar du en formell klänning som passar din smak exakt.

Vårddetaljer:
  • Material: 95% LENZING ™ ECOVERO ™ Viscose, 5% elastan
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Blek inte
  • Använd inte torktumlare
  • Häng för att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • Maxi-klänning för mammor med tropiskt tryck
  • Stretchjersey-tyg
  • För hela graviditeten
  • Modellen bär storlek M


"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow
mamma licious Moderklänning MLTROPICANA Mellow Yellow
245 kr