Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue

mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue


Storleksguide

Pris
280 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285191

mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue
Texten har översatts automatiskt.
"Klä dig för två och letar efter en moderkläder som Style erbjuda komfort och flexibel passform? Här hittar du snygga bottnar för din växande mage. Från affärsbyxor till okomplicerad jumpsuit till gosiga tröjor med graviditet - hos oss är du väl förberedd för de kommande säsongerna. Vi hjälper dig gärna med att hitta en ny moderkläder för arbete, fester eller lata dagar. Oavsett om du letar efter och modell för magen ovanför eller under magen, våra design är alla bekväma och växer med dig. Kollektionen betalade grundfärger såväl som nya trendiga tryck, så att du inte kan välja mellan stil och bärkomfort under graviditeten.

Moderskapbyxor för arbete
Vi vet att det kan vara en utmaning att klä sig elegant och elegant på kontoret samt under graviditeten. Med Mamalicious kan du fortfarande skapa en snygg, professionell och framför allt magvänlig outfit utan att behöva byta ut hela garderoben. Lösningen är att välja några viktiga delar som tar dig från mötet till Casual Friday. Välj en flytande blus som är både mångsidig och praktisk och som kommer att följa dig enkelt under din graviditet. För den eleganta kontorsutseendet, kombinera blusen med chic byxor och en blazer eller välj tryckta byxor för att krydda utseendet. Figurflatterande svarta byxor är en väntande mammas bästa vän. Du kan göra dem elegant eller avslappnad och Print kombinerar dem med valfri färg och vem som helst. På kallare dagar, bär dem på kontoret Väsentligt: ??moderskapskåpan som är möjligt under hela graviditeten och därefter. Välj en lång kofta med en bälte som inte bara håller dig tuff och varm, utan också accentuerar magen. Vi känner alla de dagar då vi har bråttom och måste snabbt sätta ihop en stilfull outfit. Jumpsuit för väntande mödrar är både okomplicerade och bekväma och du behöver inte oroa dig för matchande toppar. När det är kallt, bara ha på dig och blazer eller jacka, ta på dig bekväma skor och du är om att göra om att gå ut på nolltid.

Hur man hittar de perfekta moderskapsbyxorna
Om du är en kvinna med en aktiv livsstil bör känslan vara bra under hela dagar. Våra moderskapsbyxor täcker magen och ger extra stöd och komfort. Beroende på dina önskemål kan du välja ett byxbyxa med midjeband som sittande direkt under ditt barns mage samtidigt som du garanterar rörelsefrihet och komfort. När ditt barn växer är det viktigt att ha byxor av elastiskt tyg så att du och din mage kan njuta av maximal komfort och rörelsefrihet. Våra moderskapströjor från Jersey kommer att bli din bästa vän, bästa under den nya månaderna av din graviditet. Jersey är känt för sina draperande funktioner och flexibilitet, vilket gör det till ett perfekt material för moderskapbyxor, inte bara på kallare dagar utan också under den varma säsongen, det kan vara mycket andas, så att ändra din stil under graviditeten när du enkelt kan se ut chic i vår samling av moderskapbyxor och jumpsuit?

produktinformation:
  • material: 98% polyester, 2% elastan
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Använd inte torktumlare
  • Häng till torr
  • Järn vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C


"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue
mamma läckra moderskapsbyxor MLMELINA Orion Blue
280 kr