mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
Hållbar

mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black


Storleksguide
Variant:
  • mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
  • mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Navy Blazer

Pris
573 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A315184

mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
Texten har översatts automatiskt.
Våra kappor och jackor för moderskap håller dig varm och mysig under alla årstider. Outdoor Det är ingen lätt uppgift att köpa perfekta moderskapskläder, särskilt om du klär dig för två. Om du är en av de mammor som är gravid på vintern behöver du en varm graviditetsjacka eller kappa för att hjälpa dig och ditt barn genom den kalla årstiden. Om din vanliga jacka börjar bli lite för tajt och dragkedjorna inte längre går att stänga är det dags för en ny graviditetsjacka som inte bara är snygg utan också praktisk under hela graviditeten. Vår kollektion av jackor och kappor för mammor erbjuder alla dina favoritjackor på vintern style som parkas, klassiska kappor eller softshelljackor för mammor, men också modeller som kan bäras året runt som mackintoscher för mammor, eleganta trenchcoats för mammor eller eleganta jackor för mammor för kontoret.

Det perfekta valet av moderskapsrock och jacka

Mamalicious designar inte bara moderskapsjackor och rockar enligt säsongens trender, utan utrustar dem också med funktionella detaljer. Maternity Outdoor erbjuder helt enkelt lite mer komfort under graviditeten och modellerna är skurna för att passa från den första till den nionde månaden. På våren och hösten behöver du inte ha tjocka Outdoor kläder. Välj därför en lättare Style , t.ex. en trenchcoat, en jacka med mjukt skal eller en kappa med omlott. Wrap- Design s är inte bara okomplicerade och lätta att kombinera, utan också eleganta och passande för kontoret. Bär en stretchig, långärmad graviditetsklänning och stövlar för en sofistikerad, elegant höstlook. Softshelljackor för blivande mammor är däremot lätta, andningsbara och skyddar mot vind och regn. De är perfekta för promenader i dåligt väder och kan lätt bäras i flera lager beroende på temperaturen. Under de kallaste månaderna kommer du att älska våra parkas och vadderade jackor för moderskap. En dragsko i midjan eller ett bälte framhäver din graviditetsfigur, och en uppstående krage håller dig så varm att du inte behöver någon halsduk. Jackorna är knä- eller lårlånga, så att du kan bära dina älskade graviditetskjolar eller klänningar under de kallare månaderna. Om du vill ha en avslappnad look kan du välja jeans för moderskap och bära en mysig tröja över moderskapstoppen.

Varmt fodrad vinterparka med avtagbar krage i konstpäls på huven.

Detaljer om skötsel:
  • Material: 55 % återvunnen polyester, 45 % polyester
  • Maskintvätt vid 30 °C
  • Blekas inte
  • Torka inte i tumlare
  • Häng för att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Högsta temperatur 100 °C
Produktdetaljer:
  • Vadderad, kort parka för moderskap
  • Avtagbar konstpäls på huvan
  • Under hela graviditeten
  • Justerbar dragsko i midjan
  • Fickor med snitt och elastiska manschetter
  • En uppdelad slitsficka på bröstet

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
4
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
mama;licious Parka för moderskap MLJESSA Black
573 kr