MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy

MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy


Variant:
 • MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
 • MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 fördelssats, flicka

Pris
265 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317791

EAN: 4042894592243

MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
Texten har översatts automatiskt.
MAM Easy Start Elements 2+1 Advantage Set är ett perfekt komplement till barnets vardag. De första månaderna av ett barns liv är något alldeles speciellt.

MAM Easy Start Anti-Colic-flaska
MAM Easy Start Anti-Colic-flaska med sin symmetriska, naturliga SkinSoft-silikonspene Mam simulerar bröstet när du dricker. Tack vare sin platta, naturliga form och det särskilt välbekanta och mjuka materialet accepteras MAM -spenen instinktivt av 94 % av alla spädbarn.¹ Därför är den amningsvänliga Easy Start Anti-Colic-flaskan också lämplig för bröstmjölk och modersmjölksersättning - idealisk i kombination med amning.
MAM Easy Start Elements-flaskan kombinerar funktion och modern det Design . Den matta Design och de subtila färgerna från naturen är modern och kompletterar därmed alla babykläder.
Den innovativa bottenventilen i MAM Easy Start Anti Colic-flaskan gör att barnet kan dricka på ett lugnare och mer avslappnat sätt². Detta innebär att barnet sväljer mindre luft, vilket minskar kolik, gas och uppstötningar. 80 % av mödrarna bekräftade att kolikerna minskade.
Detta övertygar också experterna: 95 % av barnmorskorna är entusiastiska och rekommenderar MAM Easy Start™ Anti-Colic.
En praktisk egenskap är att MAM Easy Start™ Elements Anti-Colic lätt kan kombineras med bröstpumpar från MAM . Den praktiska handbröstpumpen MAM rekommenderas av 98 % av barnmorskorna⁵ och kan till och med uppgraderas till en elektrisk bröstpump.³ Tack vare de breda öppningarna är det särskilt lätt att fylla och rengöra den här flaskan MAM .

Unik
MAM Easy Start kan steriliseras enkelt och säkert i mikrovågsugnen, utan extra utrustning. Flaskan är redo att användas igen på bara 3 minuter. Det sparar tid i den turbulenta vardagen med ett barn. Det ger 85 % koldioxid- och energibesparingar.
MAM Easy Start Anti-Colic babyflaska gör vardagen lättare för barnet med sin speciella Design så att det finns tillräckligt med tid för de goda stunderna.

Flaskekorg
Dessutom kan upp till 6 flaskor med bred hals förvaras eller transporteras snyggt i den praktiska flaskkorgen. Korgen är stapelbar och tillverkad av robust plast med praktiska handtag.

Produktinformation
 • Alla ingående produkter är BPA/BPS-fria
 • MAM -flaskorna uppfyller den europeiska standarden EN 14350:2020.
 • Rekommenderas av barnmorskor - enkel kombination av amning och flaskmatning.
 • Med innovativ anti-kolisk bottenventil
 • För bröstmjölk, före utfodring, te och vatten
 • Självsteriliserande i mikrovågsugn
 • Breda öppningar för enkel påfyllning och rengöring
 • Garanterad läckagesäkerhet tack vare lock och tätningsplatta
 • Färg: mint
Leveransens omfattning
 • 2x MAM flaskor mot kolik (260 ml)
 • Flaskekorg för förvaring och transport
 • SkinSoft spene storlek 1 (0+ månader)
¹ Marknadsundersökning 2010-2020, med 1 572 testade spädbarn. ² Klinisk studie, Argentina, 2012, testad på 34 spädbarn. ³ Fältstudie, Österrike 2011, testad med 73 mammor till barn med kolik / Marknadsundersökning, USA 2010, testad med 35 mammor till barn med kolik. ⁴ MAM Midwife survey, 2020, n=307. ⁵ Midwife product test, hebammen-testen.de, 12/2020, n=200. ⁶ Alla MAM -flaskor är tillverkade av BPA- och BPS-fria material (BPA-fria enligt förordning (EU) nr 321/2011). ⁷ Global Product Carbon Foot print studie, Österrike 2013, utförd av denkstatt.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
239 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
MAM Starter Set Easy Start Elements 2+1 advantage set boy
265 kr