10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka

MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka


Variant:
 • MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! pojke
 • MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka

Pris
176 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300055

EAN: 4042894590621

MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka
Texten har översatts automatiskt.
Satsen består av 2 MAM-föremål som kompletterar varandra perfekt: MAM Perfect är en särskilt tandvänlig napp och med MAM Clip den! Napprem, den kan inte längre gå vilse!

Föräldrar är särskilt bekymrade över den sunda utvecklingen hos sina små. Det är därför det är trevligt att veta att MAM tar en närmare titt på utvecklingen av barnens tänder och käkar. Tandläkare är överens: ju tunnare och mer flexibel nappens nacke är, desto mindre tryck på barnets käkar och tänder. Detta minskar risken för feljusterade tänder och käkar.

MAM Perfect utvecklades med tandläkare och tandläkare för barn och är kliniskt testad. Dess symmetriska, käftmonterade spene är 60% tunnare och 4 gånger mer flexibel än traditionella silikonmutter, vilket hjälper till att förhindra feljusterade tänder. * Experter rekommenderar därför MAM Perfect för att främja en sund tand- och käftutveckling. Dessutom är spenen tillverkad av speciell SkinSoft-silikon som känns särskilt mjuk och bekant i barnets mun. Det är därför som spenen accepteras instinktivt av 94% av barnen. * Både spenen och nappbarnet har en symmetrisk form, och därför ligger nappen alltid rätt i munnen. Nappen är särskilt skonsam mot barnets känsliga hud tack vare de generösa lufthålen och det rundade nappbarnet.

Med MAM-klämman! napphållare, nappar, tandringar och andra leksaker kan enkelt fästas på babykläder. Remmen är justerbar i längd och kan enkelt manövreras med bara en hand. Det babysäkra bandet för nappar är mjukt, tvättbart och slitstarkt. MAM Perfect-nappen är lämplig för spädbarn från 16+ månader, uppfyller EN 1400-standarden. MAM klipp det! Nappbandet uppfyller EN 12586-standarden. Naturligtvis är alla MAM-produkter BPA- och BPS-fria.

* Vetenskapliga rapporter från Wild-Hi-Precision-institutet visar: Spenhalsen på MAM Perfect är i genomsnitt 60% tunnare kliniska tester från Wienuniversitetet Tandklinik bekräftar: Det är också i genomsnitt fyra gånger mer flexibelt än jämförbara nappar (medelvärden: 32-83% tunnare / 1,1-19,5 gånger mjukare än vanligt silikonmutter). Klinisk studie: Tyskland, 2016, n = 86
* Marknadsstudie 2010-2018, testad med 1383 barn.

Produktdetaljer:
 • Design: rosa
 • Napp för spädbarn från 16+ månader
 • Längdjusterbar rem
 • Tillverkad av SkinSoft silikon, extra mjuk
 • Flexibel napprem med ring och slinga
 • Speciell form minskar risken för feljusterade tänder och käkar
 • Napp utvecklad med tandläkare och tandläkare
 • Material: PP och silikon
 • BPA- / BPS-fri
Uppmärksamhet: provfoton! Färgtoner och motiv kan variera. Inget val möjligt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka
MAM Pacifier Perfect Silicone 16+ & klippa det! flicka
176 kr