Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

LUPPEE Badstativ höjdjusterbart för badkaret 100 cm i vitt
Tillfälligt slutsåld

LUPPEE Badstativ höjdjusterbart för badkaret 100 cm i vitt


Pris
465 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A302672

EAN: 5902860656951

LUPPEE Badstativ höjdjusterbart för badkaret 100 cm i vitt
Texten har översatts automatiskt.
Baby-B aden är en av de viktigaste vårdåtgärderna för dig. Det kräver uppmärksamhet, koncentration och framför allt mycket omsorg. Det ska vara bekvämt inte bara för ditt barn utan också för dig. Att behöva böja sig över badkaret hör till det förflutna! Idag är det dags för moderna e och bekväma lösningar som gör det lättare att ta hand om ditt barn. LUPPEE erbjuder en innovativ och extremt bekväm produkt som gör barnvården mycket lättare.
Det är det stabila, 3-faldiga höjdjusterbara badkarstativet som du kan anpassa efter dina behov. Denna funktion ger dig lämplig komfort med Baby-B aden och skyddar samtidigt din ryggrad. Syftet med denna produkt är att skapa lämpliga, säkra förhållanden för spädbarn och deras vårdgivare på B aden.
Att köpa badstället ger dig två fördelar: B aden blir en unik upplevelse för både ditt barn och för dig. Produkten kompletteras med små fack för badtillbehör som leksaker, badhanddukar eller blöjor.

Material:
Det stabila badkarstativet LUPPEE är tillverkat av material som är helt säkra för spädbarn. De innehåller inte bisfenol (BPA), som annars används i stor utsträckning vid tillverkning av plastprodukter och kan påverka barnets hälsa och utveckling negativt. LUPPEE -Produkter är elastiska och går inte sönder även om de används ofta. De är lätta att hantera och kan enkelt förvaras. Badkarstativet från LUPPEE är enkelt i design och passar perfekt i alla badrum. En stor fördel med stativet är att det tar lite plats när det är hopfällt och därför enkelt kan förvaras i ett skåp eller diskret i ett hörn. Stativet är en perfekt uppsättning med LUPPEE babybadkar 100 cm.

produktdetaljer:
  • Design: Vit
  • Mått: 48 cm (längd) x 70 cm (bredd) x höjd beroende på stativets inställning: 94 cm, 98 cm, 102 cm, 106 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: LUPPEE Badstativ höjdjusterbart för badkaret 100 cm i vitt
5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare