lionelo Skyddsgaller Tulia Grey
Variant:
  • lionelo Skyddsgaller Tulia White
  • lionelo Skyddsgaller Tulia Black
  • lionelo Skyddsgaller Tulia Grey

Pris
655 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A318883

EAN: 5902581650849

lionelo Skyddsgaller Tulia Grey
Texten har översatts automatiskt.
Effektivt barnskydd
Tulia säkerhetsgrind definierar effektivt det säkra området och skiljer det från rum där barn inte har något att göra. Tack vare sin geniala Design s och den mångsidighet som följer av detta, anpassar sig Tulia lätt till även de mest ovanliga passagerna.

Lätt att montera och motståndskraftigt material
Tulia säkerhetsgrind är lämplig för montering på olika väggar. Produkten levereras med 3 monteringssatser som gör att den kan fästas på olika ställen. Med clip on/off-funktionen kan gallret enkelt flyttas från ett rum till ett annat. Persiennens spännvidd är upp till 140 cm. Produkten är tillverkad av hållbar plast som är robust mot UV-strålning och regn. Detta innebär att gallret kan användas inte bara inomhus utan även utomhus.

Effektiva säkerhetsåtgärder
lionelo Tulia har en öppningsmekanism med dubbel säkerhetsanordning. Produkten har utrustats med systemet Clip Guard , som har en tryckknapp som blockerar in- och utrullning av rullgardinen och har en indikator som informerar om det aktiva skyddet. Produkten är utrustad med ett så kallat längdminne, vilket innebär att varje form av kollision med rullgardinen inte får den att rulla upp.

Användarvänliga lösningar
Tulias säkerhetsgaller har en universell Design och funktionella lösningar, vilket gör att produkten passar in i alla inredningar. Gallerets profilerade och avrundade hörn förhindrar risken för skador och nötningar. Tulia har ingen tröskel, vilket eliminerar risken för att snubbla och underlättar rengöringen.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 89 x 7 till 140 x 5,5 cm.
  • Vikt: 1,35 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Skyddsgaller Tulia Grey
4.8
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

lionelo Skyddsgaller Tulia Grey
lionelo Skyddsgaller Tulia Grey
655 kr