Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
lionelo Sängskydd Hanna Gray
Pris
616 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301561

EAN: 5902581656049

lionelo Sängskydd Hanna Gray
Texten har översatts automatiskt.
Bekväm för föräldrarna - 66 cm hög
Hanna är en av de högsta sängbäddarna som finns på marknaden, så den passar även de högsta madrasserna. Ditt barns välbefinnande är alltid 100% säkert.

Luftigt nät
Nätet är tillverkat av miljövänligt material och andas. Det säkerställer tillräcklig luftcirkulation och låter dig hålla ett konstant vakande över ditt sovande barn. Det förhindrar också eventuell nötning av känslig barns hud.

Fällbar
Sängbarriären, som viks 180 grader, behöver inte demonteras varje gång den inte används - efter vikning förblir den nästan osynlig vid installationsplatsen, men den kan sättas upp omedelbart.

Enkel montering
Monteringen är väldigt enkel och baserar sig på att föra in armarna av sängbarriären mellan sängen och madrassen. Sängbommen kan säkras med de medföljande skruvarna och fästelementen.

Komfort och säkerhet
Den speciella blockaden Standsafe skyddar mot oavsiktlig fällning av sängbarriären. Det garanterar att sängbarriären inte fälls upp automatiskt under eventuellt tryck från barnet.

Säkerhetsbälten
Remmen ger extra skydd för sängbarriären och skapar en motkraft mot vikten på barnet som lutar sig mot det.

Stabil konstruktion
Sängbommens ram är gjord av lätt men mycket starkt aluminium, den deformeras inte vid användning och garanterar full säkerhet upp till 27 kg tryck.

För hem och resor
Du kan använda vår sängbarriär inte bara hemma utan också under dina resor som ersättning för en dyr resesäng.

Ersättning för en liten säng
Genom att använda sängbarriären Hanna kan du omedelbart köpa en större säng till ditt barn och spara kostnaden för en mindre mellansäng. Sängbarriären är en investering i flera år!

Platsbesparande
Tack vare sina små dimensioner kan Hanna enkelt förvaras - den kan förvaras under sängen, i ett skåp eller i något annat ledigt utrymme.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 150 x 35 x 66 cm
  • material: 100% polyester
  • Lämplig från 18 månader - 5 år.
Leveransomfång:
  • Sängskydd
  • Säkerhetsbälten

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
1199 kr
Pris
550 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Sängskydd Hanna Gray
5
148 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 123
 
4 Stjärnor
| 20
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Sängskydd Hanna Gray
lionelo Sängskydd Hanna Gray
616 kr