Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
Variant:
  • Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
  • Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Vit

Pris
632 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308780

EAN: 5902581657411

Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
Texten har översatts automatiskt.
Enstaka installation
Skyddsgallret är monterat utan skruvar, så det är inte nödvändigt att borra hål. Väggskydd i silikon lämnar inga märken på dörrkarmen.

Universella mått
Monteringsområdet 75 till 85 cm passar de flesta dörrkarmar. Ett speciellt tillbehör gör att skyddsgallret kan förlängas till en bredd på 105 cm.

LED-lampa med skymningssensor
Skymningssensorn känner av när det blir mörkt i rummet och aktiverar LED-lampan så att skyddsgallret alltid syns tydligt. LED-lampan kan fungera i upp till 240 timmar med bara ett AAA-batteri (ingår ej).

Låg tröskel
Tröskeln är bara 1,5 cm hög. För att skyddsgallret ska kunna anpassas perfekt till golvet finns det ett extra, särskilt avskilt område i tröskeln för ändlisten.

Dubbel skydd
Dubbel säkerhet mekanism förhindrar att grinden öppnas med en enda knapp - du lyfter dörren samtidigt.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd) ): 75 x 77 x 95,5 till 105 cm / 1,5 cm (tröskel)
  • Vikt: 6 kg
Leveransomfattning:
  • Dörrsäkerhetsgrind
  • Två 10 cm förlängningar
  • Plastlock för element med kontakt
  • 3 M tejp
  • Monteringsnyckel

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
4
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
Lionelo Säkerhetsgrind Truus Slim LED Grå
632 kr