Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
Variant:
  • Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
  • Lionelo Lekhage Sofie Blå Marinblå
  • lionelo Lekhage Lene Blå himmel

Pris
957 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308769

EAN: 5902581658067

Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
Texten har översatts automatiskt.
Leka och sova
Extrasängen har gott om plats (längd x bredd x höjd: 100 x 100 x 76 cm) och gör det möjligt för flera barn att leka. Det slitstarka tyget kan också torkas rent med en fuktig trasa, så att den kan användas som lekhage både hemma och på språng.

Säkerhet
Förstärkt konstruktion, skydd mot oavsiktlig hopfällning, hjul med bromsar och inga vassa kanter garanterar ditt barns säkerhet i lekställningen.

Allt i ett
Lekhage, resesäng, extrasäng och lekmatta. Spjälsäng eller lekplats med morfar och mormor, garanterar en säker plats.

Praktisk ingång
Dragkedjan till sidoingången sitter på utsidan av lekställningen. Ditt barn är därmed tryggt och kan inte öppna den på egen hand från insidan. Det innebär att småbarn kan ta sig in och ut genom ingången på egen hand. Detta förhindrar riskfyllda klättringar och besparar dig lyft. Lekställningen kan användas som extrasäng, resesäng men också som lekmatta. Den kvadratiska formen ger tillräckligt med utrymme för ditt barn och leksakerna.

Funktionella sidoväggar
Lekställningens tre sidoväggar består av ventilerande mesh som säkerställer tillräcklig luftcirkulation. Lekställningen är också bekväm som resesäng för barnet under varmare dagar och säkerställer att föräldrarna har obehindrad uppsikt över barnet.

Inga vassa kanter
Alla kanter är skyddade med profilerade plastlock för att säkerställa maximalt skydd.

Mjuk madrass
Högkvalitativt tiger skum med ökad flexibilitet och fasthet. Madrassen är klädd med ett nötningsbeständigt och smutsavvisande tyg. lionelo specialdesignat färgglatt tryck på madrassen har en positiv effekt på barnets fantasi och uppmuntrar det att leka i lekställningen.

Lås Guard System
Konstruktionsramen är säkrad mot oavsiktlig fällning, vilket avsevärt ökar barnets säkerhet. Denna lösning är särskilt viktig när barnet står eller hoppar.

Hjul med bromsar
Två hjul gör det enkelt att flytta lekställningen, så att den även kan användas som extrasäng. De inbyggda bromsarna förhindrar att lekställningen oavsiktligt rullar iväg. Solid e fötter säkerställer lekställningens stabilitet.

Transportväska
Skyddar lekställningen från smuts och det praktiska bärhandtaget gör den enkel att transportera. lionelo Sofie lekhage är perfekt för dig som är på språng.

Tekniska uppgifter:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 100 x 100 x 76 cm
  • Fällbara mått (längd x bredd x höjd): 92,5 x 22,5 x 23 cm
  • Mått liggyta (längd x bredd x höjd): 94 x 94 x 64 cm
  • Vikt: 9,4 kg
  • Maximal belastning: Från födseln upp till 15 kg
  • Material överdrag: 100 % polyester
  • Skötselråd: handtvätt vid 30°C
Omfattning av leveransen:
  • Resesäng
  • Liggdel

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
370 kr
Pris
1199 kr
Pris
316 kr
Pris
550 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
5
190 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 159
 
4 Stjärnor
| 27
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
Lionelo Lekhage Sofie Grey Scandi
957 kr