SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
Kopiera rabattkoden:
WHF8081
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Lionelo Bilbarnstol Sander Grey
Tillfälligt slutsåld
Pris
1490 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297796

EAN: 5902581652652

Lionelo Bilbarnstol Sander Grey
Isofix 180 graders roterbar
Barnstolen kan monteras i båda riktningarna med hjälp av Isofix-systemet och kan vridas 180 grader.

Isofix och Top Tether
Isofix-systemet minskar kraftigt krafterna som verkar vid plötslig bromsning eller kollision. Det extra Top Tether-bältet minskar den främre lutningen av barnets huvud vid en frontalkollision.

Kan användas från födseln
Barnstolen Lionelo Sand är lämplig för grupper 0 1 2 3, från 0 till 36 kg. För barnets säkerhet och komfort är barnstolen utrustad med en insats.

4 lutningslägen
Ryggstödet kan justeras från sittplatsen till semi-liggen position med en hand. Detta garanterar barnets komfort och korrekta position.

Säkerhet i flera år
Barnstolen kan installeras med och mot körriktningen i bilen och gör att spädbarn kan bärs från de första dagarna av deras liv. För barnets säkerhet och komfort är barnstolen utrustad med en insats.

Isofix och Top Tether
Ett stabilt och snabbt sätt att installera barnstolen i bil. Isofix-systemet minskar kraftigt krafterna som verkar på barnet vid plötslig bromsning eller kollision. Det extra Top Tether-bältet, som är beläget i den övre delen av bältesystemet, minskar barnets huvud lutar framåt i frontal stötar.

Isofix 180 °
Användningen av denna unika teknik innebär att barnstolen kan monteras i båda riktningarna med Isofix-systemet - styrskenorna kan roteras 180 grader.

5-punkts säkerhetsbälte med varvbälte
Fasta remmar håller barnet säkert i barnstolen. Ytterligare kuddar på bälten förhindrar nötning av det känsliga barns hud och halkskydd säkerställer att bältet är korrekt.

4 lutningspositioner
Ryggstödet kan justeras från sittande till semi-liggande läge med en hand. Detta garanterar barnets komfort och korrekta position.

Ytterligare sidoskydd
Barnstolen är utrustad med förstärkningar på sidorna och i nackstödet, som dessutom absorberar stöten energi. Nackstödet har en kudde som stöder nacken och skyddar barnets huvud.

Justera nackstödet
14 justeringsnivåer säkerställer att barnstolen växer med barnet.

Djup, bekväm sizyta
Barns bilstol är utrustad med en djup sittyta som skyddar barnet även i oförutsägbara situationer. Skyddet avslutas med ytterligare förstärkningar i korsryggen.

Kan fästas med fordonsbälten
Barnstolen kan installeras i fordon som inte har Isofix, har ett system, med bilbälten, vilket gör det möjligt att använda barnstolssanden i praktiskt taget vilken bil som helst.

Torrstol - andningsreduceringsinsats
För säkerhet och bekvämt läge av de yngsta barnen, är barnstolen utrustad med en extra torrsitsreduceringsinsats. Insatsen utvecklades för att anpassa barnstolen till mindre barn.

Torrsits kännetecknas av en 3-skiktskonstruktion:
 • Speciellt flätat tyg, vilket garanterar tillräcklig luftcirkulation
 • Skum har rätt täthet så att den kan anpassas exakt till barnets kropp
 • Trevligt klädseltyg som garanterar torrhetskänslan
Tekniska detaljer:
 • Mått bilbarnstol: (L x B x H): 52 x 46 x 61 bis 80 cm
 • Innermått sittyta: (L x B x H): 30 x 30 x 50/65 cm
 • Ryggstödets mått: (L x B): 50/65 x 30 cm
 • Vikt: 8,2 kg
 • Montering i bilen: Isofix eller säkerhetsbälte.
 • Installation: framåtvänd eller bakåtvänd
 • Bakåtvänd: lämplig från födseln upp till 13 kg.
 • Framåtvänd: lämplig från 9 - 36 kg.
 • Material överdrag: 100 % Polyester
 • Överdraget är tvättbart i 30°C

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Bilbarnstol Sander Grey
4.5
357 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 279
 
4 Stjärnor
| 56
 
3 Stjärnor
| 17
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare