Lionelo Bilbarnstol Sander Black
babymarkt rekommenderar
Variant:
 • Lionelo Bilbarnstol Sander Black
 • Lionelo Bilbarnstol Sander Grey
 • lionelo Bilbarnstol Sander Beige Sand

Pris
1677 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297733

EAN: 5902581654632

Lionelo Bilbarnstol Sander Black
Kan användas från födseln
Bilbarnstolen Lionelo Sander kan installeras både med och mot körriktningen i bilen vilket gör att bilbarnstolen kan användas redan från de första dagarna i barnens liv. Bilbarnstolen är lämplig för grupperna 0 1 2 och 3, från 0 till 36 kg. För barnets säkerhet och komfort är bilbarnstolen utrustad med en insats.

Roterbar 180 grader
Bilbarnstolen kan monteras i båda riktningarna med hjälp av Isofix-systemet och kan vridas 180 grader. Men bilbarnstolen kan också installeras i fordon som inte har Isofix, vilket gör det möjligt att använda barnstolen i praktiskt taget vilken bil som helst.

Isofix och Top Tether
Ett stabilt och snabbt sätt att installera bilbarnstolen i bilen. Isofix-systemet minskar kraftigt krafterna som verkar vid plötslig inbromsning eller kollision. Det extra Top Tether-bältet minskar den främre lutningen av barnets huvud vid en frontalkollision.

4 lutningslägen
Ryggstödet kan justeras från sittande position till semi-liggande läge med en hand. Detta garanterar barnets komfort och korrekta position.

5-punkts säkerhetsbälte
Fasta remmar håller barnet säkert i barnstolen. Ytterligare kuddar på bältena ser till att bältet sitter bekvämt och halkskydd säkerställer att bältet förblir korrekt.

Ytterligare sidoskydd
Bilbarnstolen är utrustad med förstärkningar på sidorna och i nackstödet, som dessutom absorberar energi vid eventeull krock. Nackstödet har en kudde som stöder nacken och skyddar barnets huvud.

Justera nackstödet
14 justeringsnivåer säkerställer att barnstolen växer med barnet.

Djup, bekväm sittyta
Bilbarnstolen är utrustad med en djup sittyta som skyddar barnet även i oförutsägbara situationer. Skyddet avslutas med ytterligare förstärkningar i korsryggen.

Torr stol - andningsreduceringsinsats
För säkerhet och bekvämlighet för de yngsta barnen, är bilbarnstolen utrustad med en extra torrsitsreduceringsinsats. Insatsen utvecklades för att anpassa bilbarnstolen till mindre barn.

Torrsits kännetecknas av en 3-skiktskonstruktion:
 • Speciellt flätat tyg, vilket garanterar tillräcklig luftcirkulation
 • Skum har rätt täthet så att den kan anpassas exakt till barnets kropp
 • Trevligt klädseltyg som garanterar torrhetskänslan
Tekniska detaljer:
 • Mått bilbarnstol: (L x B x H): 52 x 46 x 61 bis 80 cm
 • Innermått sittyta: (L x B x H): 30 x 30 x 50/65 cm
 • Ryggstödets mått: (L x B): 50/65 x 30 cm
 • Vikt: 8,2 kg
 • Montering i bilen: Isofix eller säkerhetsbälte.
 • Installation: framåtvänd eller bakåtvänd
 • Bakåtvänd: lämplig från födseln upp till 13 kg.
 • Framåtvänd: lämplig från 9 - 36 kg.
 • Material överdrag: 100 % Polyester
 • Överdraget är tvättbart i 30°C

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Bilbarnstol Sander Black
4.5
299 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 231
 
4 Stjärnor
| 50
 
3 Stjärnor
| 13
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Bilbarnstol Sander Black
Lionelo Bilbarnstol Sander Black
1677 kr